15χρονος έχει την πιο ακριβή συλλογή supercars στον κόσμο

15χρονος συλλογή supercars Ηνωμένες Πολιτείες 2022

Αυτοαποκαλείται το «πλουσιότερο παιδί της Αμερικής» και το αποδεικνύει με την άκρως εντυπωσιακή συλλογή από supercars που έχει στην κατοχή του.

Λέγεται ότι το μέγεθος των παιχνιδιών τους είναι και εκείνο που ξεχωρίζει τα αγόρια από τους άντρες. Ωστόσο ο Αμερικανός μπλόγκερ Donald Dougher έρχεται και «μπερδεύει» τα πράγματα για τα καλά, καθώς έχει στην κατοχή του μια πανάκριβη συλλογή από supercars και πολυτελή αυτοκίνητα, την πιο ακριβή που έχουμε ακούσει για έναν άνθρωπο ηλικίας μόλις... 15 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αντίθεση με τα όσα μπορεί να έρχονται στο μυαλό για έναν 15χρονο που έχει στην κατοχή του αυτοκίνητα, ο Dougher που είναι γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως DonLad, είναι αυτοδημιούργητος. Μάλιστα, από ό,τι πληροφορούμαστε ο Dougher λαμβάνει έως και 25.000 δολάρια Αμερικής (περίπου 24.000 ευρώ) κάθε μήνα για τις αναρτήσεις του στα social media, με το κανάλι του στο YouTube να μετρά ήδη πάνω από 500.000 ακόλουθους.

Στη συλλογή, με την οποία ο 15χρονος εμφανίζεται στα video που δημιουργεί βλέπουμε πανάκριβα supercars και πολυτελή μοντέλα -δεν ανήκουν όλα σε αυτόν-, στα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων, μια McLaren 570S και μια Rolls-Royce Cullinan και μια Bugatti Chiron. Σίγουρα μια συλλογή αυτοκινήτων που μπορεί να κάνει οποιονδήποτε ενήλικα να σκάσει από τη ζήλια του, με το Dougher να έχει κάνει μάλιστα δώρο ένα πανάκριβο wrap για την McLaren της μητέρας του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας κλείσει πρόσφατα τα 15 έτη ο Dougher είναι πλέον κάτοχος και διπλώματος οδήγησης στις Η.Π.Α. και έκανε δώρο στον εαυτό το ένα Audi Q5 ως το πρώτο αυτοκίνητο που θα οδηγήσει σε δημόσιο δρόμο, καθώς μέχρι σήμερα η οδηγική επαφή που είχε με τα υπόλοιπα μοντέλα που του ανήκουν πραγματοποιούνταν σε ιδιωτικό χώρο.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ