15.000 κλασικά αυτοκίνητα σε περιμένουν να τα αγοράσεις -Ένας απίστευτος θησαυρός

Classic

Οποιοσδήποτε λάτρης των κλασσικών και vintage αυτοκινήτων, πολύ απλά θα… ανατριχιάσει, αν τύχει και βρεθεί στη συγκεκριμένη ισπανική μάντρα, που απέχει μόλις 20 λεπτά με ταξί από τον κεντρικό σταθμό Madrid-Atocha.

Ο λόγος; Οτιδήποτε υπάρχει στην τεράστια έκταση ενός εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων διατίθεται μεμονωμένα και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να πουληθεί ολόκληρο. Ούτε όσοι εργάζονται εκεί μέσα, δεν έχουν το δικαίωμα να το αγοράσουν ως σύνολο.

Classic b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αυτοκίνητα αφήνονται στη τύχη τους μέχρι κάποιος να βρεθεί σιγά σιγά να τα «κανιβαλίσει» και όταν πια δεν έχει μείνει τίποτα το αξιόλογο πάνω τους, πάνε για σκραπ. Δηλαδή στην πρέσα. Γύρω στα 15.000 αυτοκίνητα υπάρχουν συνολικά, τα οποία είναι ταξινομημένα κατά κατασκευαστή και μοντέλο.

Οι υπάλληλοι γνωρίζουν επακριβώς που βρίσκεται τι και είναι σε θέση να ενημερώσουν τους πελάτες, για οποιαδήποτε πληροφορία. Ένα λεωφορείο μεταφέρει τους ενδιαφερόμενους ανάμεσα στα ατελείωτα δρομάκια και όποιος θελήσει, μπορεί να αποσυναρμολογήσει ο ίδιος ένα ανταλλακτικό ή εξάρτημα. Στο τέλος, πληρώνει στο ταμείο.

Classic c

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα παρατηρούμε μια καμένη Porsche 911 (993) και μία 944, ένα Ford Granada Tournament 2.8i Ghia του 1982, 140 Mercedes S-Classes, εκατοντάδες Opel, πολλά γαλλικά, ακόμα και ένα Audi A8 που έχει πυροβοληθεί, αλλά και ένα 100άρι του 1982, που έχει επιβιώσει από βομβιστική επίθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά τα οχήματα είναι διαγραμμένα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξανακυκλοφορήσουν στον δρόμο, νόμιμα. Κατασχεμένα, τρακαρισμένα, χαλασμένα ακόμα και κάποια κληρονομικά, που ήθελαν να αποφύγουν να πληρώσουν φόρο. Κι όπως αναφέρει ο υπεύθυνος, η εταιρεία συνεχώς… μεγαλώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ