Η Yamaha ανακοινώνει την διαθεσιμότητα μιας νέας εξάτμισης Akrapovic, ειδικά σχεδιασμένη για τα μοντέλα της σειράς Tracer 9 προσδιαγραφών Euro 5+ σε νέα προνομιακή τιμή.
Αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης, η νέα εξάτμιση Akrapovic σχεδιάστηκε με στόχο να αναβαθμίσει τόσο την αισθητική όσο και την οδηγική εμπειρία των μοντέλων Tracer 9, Tracer 9 GT και Tracer 9 GT+ (συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Y-AMT). Το σύστημα είναι πλήρως συμβατό με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές εκπομπών Euro 5+ και ενσωματώνεται αρμονικά στη σχεδίαση και στα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας.
Η σχεδίασή της ενισχύει την δυναμική και αθλητική εμφάνιση της Tracer 9, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τον sport-touring χαρακτήρα της. Παράλληλα, η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας – όπως τιτάνιο υψηλής αντοχής, ανοξείδωτο ατσάλι και ανθρακονήματα – συμβάλλει στη σημαντική μείωση βάρους σε σχέση με το εργοστασιακό σύστημα εξαγωγής, προσφέροντας παράλληλα βελτιωμένη ροή καυσαερίων και έναν πιο «γεμάτο», χαρακτηριστικό ήχο Akrapovic που ενισχύει την οδηγική απόλαυση.
BUY NOW
Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα που συνδυάζει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αγωνιστική αισθητική και έναν πιο «δυναμικό» ήχο, αναβαθμίζοντας συνολικά την εμπειρία οδήγησης των μοντέλων Tracer 9.
Η νέα εξάτμιση Akrapovič για τη Yamaha Tracer 9 είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών Yamaha με την νέα τιμή της να διαμορφώνεται πλέον στα 1.590 ευρώ, έναντι 1.930 ευρώ που ίσχυε μέχρι πρότινος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ