Στους δρόμους της πόλης με το νέο παπί UM Flash 125 LZ (video)

Στους δρόμους της πόλης με το νέο παπί UM Flash 125 LZ -video

Ως γνήσιο μέλος της θρυλικής οικογένειας των παπιών το UM Flash 125 LZ έδειξε και στην πράξη ότι μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό δίκυκλο για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Τη μοντέρνα σχεδίαση με τις παραδοσιακές αξίες των παπιών συνδυάζει το Flash 125 LZ της αμερικάνικης UM Motorcycles, το νέο μοντέλο που έρχεται να διευρύνει τις επιλογές του αναβάτη στη συγκεκριμένη και άκρως δημοφιλή κατηγορία δικύκλων στην Ελλάδα.

Ως γνήσιο παπί το Flash 125 LZ χαρακτηρίζεται από αέρινη αίσθηση κατά την κίνησή του τους πηγμένους δρόμους της πόλης αλλά και την απίστευτη φιλικότητα με την οποία καλωσορίζει στην άνετη και ευρύχωρη σέλα του όλους τους αναβάτες ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Flash 125 LZ ελίσσεται με υποδειγματική άνεση ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με τη λειτουργία των αναρτήσεων αλλά και τις στάνταρ χυτές αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών να ισορροπούν μεταξύ προσφοράς άνεσης, ευελιξίας και ασφάλειας.

Παράλληλα ο κινητήρας των 125 κ.εκ. και 8,5 ίππων, που κάνει το παπί της UM Motorcycles «προσιτό» και στους κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου με συνοπτικές διαδικασίες, έχει την απαραίτητη ζωηράδα για να προσφέρει σβέλτες επιταχύνσεις αλλά και τελική ταχύτητα που κάνει ασφαλή την κίνηση και σε περιβάλλον αυτοκινητόδρομου.

Μπορεί το Flash 125 LZ να παρουσιάζεται ιδιαίτερα προσιτό όμως την ίδια στιγμή χαρακτηρίζεται από πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού για τα δεδομένα της κατηγορίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παπί της UM Motorcycles φέρει στάνταρ μεσαία και πίσω σχάρα, LED φωτιστικά σώματα, μεγάλο πλήρως ψηφιακό πίνακα πληροφοριών, ζάντες αλουμινίου, μεγάλο και αποτελεσματικό εμπρός δισκόφρενο, προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι αλλά και θύρα USB για τη φόρτιση smartphone.

Ο πλούσιος εξοπλισμός συμπληρώνεται από χρηστικούς αποθηκευτικούς χώρους με τον μεγαλύτερο να βρίσκεται κάτω από τη σέλα και δύο μικρότερους, ανοιχτούς στην ποδιά να προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε πράγματα που χρειάζεται άμεσα ο αναβάτης.

Η προσιτή τιμή των 2.000 ευρώ του Flash 125 LZ πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση δύο (2) ετών, ενώ το κύρος της ελληνικής αντιπροσωπείας ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. εξασφαλίζει ηρεμία μυαλού για τον αναβάτη του παπιού της UM Motorcycles (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το μοντέλο).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ