Οδηγήστε το Yamaha NEO's Dual Battery σε όλη την Ελλάδα

Yamaha Neos

Από τον Ιούνιο, η Yamaha δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσετε σε όλη την Ελλάδα, το NEO’s Dual Battery, το πρώτο ηλεκτροκίνητο scooter της φίρμας που είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες.

Η Yamaha, του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, και οι συνεργάτες της, διοργανώνουν το μεγαλύτερο test ride event της χρονιάς, με αφορμή το μοναδικό Yamaha NEO’s Dual Battery.

yamaha NEO's
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H έκδοση NEO’s DUAL BATTERY Limited με δύο μπαταρίες προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στην πολύωρη αστική μετακίνηση. Είναι εξοπλισμένη με δύο φορητές μπαταρίες ιόντων λιθίου 50,4V/19,2Ah που μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν (8kg η κάθε μια) για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Επιπλέον, εξοπλίζεται με τον μεγαλύτερο κινητήρα (ονομαστική ισχύς: 2,3 kW) και τους μεγαλύτερους τροχούς (13’’ / 13’’) στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι δύο μπαταρίες του NEO’s Dual Battery προσφέρουν αυτονομία για έως και 68 χλμ. (δοκιμή με τη μέθοδο WMTC Class σε λειτουργία STD, πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε θερμοκρασία 25°C). Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του NEO’s DUAL BATTERY Limited ορίζεται στα 4.420 ευρώ, αλλά η τελική τιμή του μετά τη χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ορίζεται στα 2.945 ευρώ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Επίσημο Συνεργάτη Yamaha της περιοχής σας και κλείστε ένα test ride με το νέο Yamaha NEO’s

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ