Νέο SYM Joyride 300 σύντομα στην Ελλάδα (+τιμή)

Νέο SYM Joyride 300 τιμή στην Ελλάδα 2022

Με εμπρός τροχός 16 ιντσών αλλά GT φιλοσοφία στη σχεδίαση του, το νέο 300άρι SYM Joyride έρχεται σύντομα στη χώρα μας. Δείτε την τιμή του.

Το νέο SYM Joyride 300 θέλει να συνδυάσει την σταθερότητα και την ασφάλεια που προσφέρει ο εμπρός τροχός των 16 ιντσών με την άνεση των scooters της GT κατηγορίας τραβώντας παράλληλα τα βλέμματα με την μοντέρνα αισθητική του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την ταϊβανέζικη εταιρεία ο χαρακτήρας του Joyride είναι αποτέλεσμα συνδυασμού των βασικών αξιών της κατηγορίας των scooters, όπως η ευελιξία, οι μαζεμένες διαστάσεις, η ευρυχωρία, η ασφάλεια και η τεχνολογία.

Το νέο scooter της SYM, το οποίο θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα με χωρητικότητα που φτάνει στα 35 λίτρα ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται τα full LED φώτα και η ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ενώ ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων τους είναι και τα αμορτισέρ. Να σημειωθεί ότι η σύγχρονη μονάδα ABS προέρχεται από την γερμανική Continental.

Παράλληλα οι 26 ίπποι που αποδίδει ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, κινητήρας του, διασφαλίζουν ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ τα υψηλά επίπεδα αυτονομίας και η χαμηλή κατανάλωση, μειώνουν δραστικά το κόστος χρήσης για τον αναβάτη του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή του νέου SYM Joyride 300 ανέρχεται στα 4.695 ευρώ και τα πρώτα μοντέλα της νέας γενιάς θα βρίσκονται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. από τα μέσα του ερχόμενου Ιουνίου.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ