Νέο SEAT MΟ 125 Performance - Με σημαντικές βελτιώσεις σε όλους του τομείς

Νέο SEAT MO eScooter 125 Performance 2023

Με στόχο να καλύψει και τους απαιτητικούς αναβάτες των αστικών κέντρων η SEAT αποκάλυψε το MΟ 125 Performance, με έμφαση στις επιδόσεις σε όλους τους τομείς.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SEAT MΟ eScooter 125 αποτελεί ήδη μία εξαιρετική λύση για μετακίνηση με μηδενικούς εκπεμπόμενους ρύπους η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες των σύγχρονων πόλεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα η ισπανική εταιρεία προσθέτει μία νέα διάσταση στις δυνατότητές του eScooter της με την αποκάλυψη του SEAT MΟ 125 Performance, ενός scooter που αναπτύχθηκε για να επιτύχει αλλά και να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Το SEAT MΟ 125 Performance διατηρεί όλη τη λειτουργικότητα της τρέχουσας έκδοσης αλλά η ομάδα της SEAT MΟ πρόσθεσε νέα στοιχεία για να αυξήσει την ελκυστικότητά του όπως: βελτιωμένο σε απόδοση κινητήρα, premium ανάρτηση, αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, ανώτερης ποιότητας σέλα για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη και ανανεωμένα σχεδιαστικά στοιχεία.

Το SEAT MΟ 125 Performance, με τα κορυφαία για την κατηγορία περιφερειακά, έχει υποβληθεί σε δοκιμασίες σε ορισμένα από τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα ώστε να διασφαλιστεί ότι είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στη ζούγκλα της πόλης. Από τα χιόνια της Baqueira στη Βόρεια Ισπανία μέχρι την έρημο Tavernas, το SEAT MΟ 125 Performance έχει βιώσει τα άκρα στις περιβαλλοντικές συνθήκες και τα κατάφερε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ήταν το πρόγραμμα δοκιμών στο Zuera International Circuit όπου και κατέκτησε ένα διπλό παγκόσμιο ρεκόρ Guinness: την μεγαλύτερη απόσταση με ηλεκτρικό σκούτερ σε 24 ώρες από μια ομάδα σκυταλοδρομίας στις 6 Οκτωβρίου, όταν διένυσε συνολικά 1.430 χλμ. και τη μεγαλύτερη απόσταση με ηλεκτρικό σκούτερ σε 24 ώρες ατομικά την επόμενη μέρα, διανύοντας 1.158 χλμ.

Το eScooter διαθέτει ένα προηγμένο ηλεκτρικό κινητήρα που παράγει σταθερή ισχύ 10,2 ίππων και βρίσκεται ενσωματωμένος στον πίσω τροχό. Η έκδοση Performance προσφέρει τώρα και τη νέα λειτουργία eBoost που δίνει στο ηλεκτρικό της scooter έξτρα ώθηση για να το βοηθήσει να ξεπεράσει την κίνηση.

Το eBoost λειτουργεί με την παροχή αυξημένης τελικής ταχύτητας 105 χλμ./ώρα (σε σύγκριση με τα τυπικά 95 χλμ./ώρα της στάνταρ έκδοσης) για 30 δευτερόλεπτα. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά μετά από δύο λεπτά, ενώ βοηθά και στην επιτάχυνση, μειώνοντας το χρόνο για τη διαδικασία των 0-50 χλμ./ώρα σε 2,9 από 3,9 δευτερόλεπτα της στάνταρ έκδοσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αύξηση της απόδοσης συνδυάζεται με την αυξημένη ικανότητα στο φρενάρισμα με την ενσωμάτωση δίσκων που προέρχονται από την Galfer και προσφέρουν βελτιωμένη πέδηση.

Highlight του SEAT MΟ 125 Performance είναι αναμφίβολα το νέο «πακέτο» αναρτήσεων. Το αμορτισέρ παρέχεται από την Ohlins και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο επιτρέποντας στους χρήστες να φέρουν τις αποσβέσεις στα μέτρα τους. Αναθεωρημένο είναι και το set up του πιρουνιού που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Andreani, με το πιρούνι να φέρει χρυσό φινίρισμα για τις μπότες του.

Αναβαθμισμένη παρουσιάζεται και η σέλα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη SHAD και φέρει επένδυση Alcantara, ενώ διαφορετικό είναι και το αφρώδες που έχει χρησιμοποιηθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία γυαλιστερή μαύρη επιγραφή έχει τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά στο πίσω μέρος (σε σύγκριση με το αρχικό αυτοκόλλητο MÓ στο μπροστινό μέρος της στάνταρ έκδοσης), βελτιώνοντας το συνολικό φινίρισμα του eScooter.

Το SEAT MΟ 125 Performance διατηρεί τη λειτουργικότητά του χάρη στην αποσπώμενη και εύκολη στη μεταφορά μπαταρία. Η μπαταρία των 5,6 kWh ζυγίζει λίγο περισσότερο από 40 κιλά και παρέχει αυτονομία έως και 137 χλμ. με μία μόνο φόρτιση με βάση τον επίσημο κύκλο δοκιμών.

Όταν λαμβάνονται υπόψη τα τυπικά επίπεδα χρήσης, οι ιδιώτες χρήστες χρειάζεται να φορτίζουν μία φορά την εβδομάδα και ακόμη και όταν η μπαταρία εξαντληθεί, η επαναφόρτιση είναι απλή. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί σε μόλις 6-8 ώρες ενώ βρίσκεται πάνω στο eScooter αλλά μπορεί επίσης να αφαιρεθεί και να συνδεθεί σε μία οικιακή πρίζα ρεύματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην έκδοση Performance το e Scooter 125 θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα: Tarifa Blue και Barcelona Grey και οι πρώτες παραδόσεις στους ενδιαφερόμενους αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ