Νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τη Vespa GTS

Άτοκο χρηματοδοτικό Piaggio για τη Vespa GTS 300

Ακόμη πιο εύκολη κάνει την απόκτηση της Vespa GTS η ελληνική αντιπροσωπεία της Piaggio με την ανακοίνωση νέου χρηματοδοτικού προγράμματος.

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της DreamRide στην Ελλάδα, ένα αποκλειστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρεται για όλα τα μοντέλα 125 και 300 κυβικών της σειράς Vespa GTS.

Η DreamRide αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ του ομίλου της Piaggio και της Santander Consumer Finance σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η Ελλάδα αποτελεί την 7η κατά σειρά χώρα - μετά τις Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο - όπου η DreamRide θα προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα χρηματοδότησης στους πελάτες Piaggio, Vespa, Moto Guzzi και Aprilia.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο χρηματοδοτικό της Piaggio παρουσιάζεται ελκυστικό καθώς περιλαμβάνει 30% προκαταβολή, 0% επιτόκιο και εξόφληση σε 30 άτοκες δόσεις.

Εναλλακτικά, οι πελάτες που δεν επωφελούνται από το επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μπορούν να επιλέξουν και να αποκτήσουν δωρεάν μαζί με τη νέα Vespa GTS ένα από τα προτεινόμενα πακέτα αξεσουάρ Vespa, τα οποία φτάνουν σε αξίας έως και τα 760 ευρώ.

Η αναβαθμισμένη Vespa GTS, φέρει πλούσιο βασικό εξοπλισμό και συνδυάζει το διαχρονικό στιλ των Vespa με μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων που ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση, υπογραμμίζοντας παράλληλα, τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε σε κάθε στιλιστική λεπτομέρεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γκάμα Vespa GTS αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις, με την κάθε μια να έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα: η κλασική και γοητευτική GTS, η σύγχρονη GTS Super, η δυναμική GTS SuperSport και η προηγμένη τεχνολογικά Vespa GTS SuperTech.

Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δύο εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες: τον δημοφιλή και καταξιωμένο μονοκύλινδρο 125 i-get που επιτρέπει την οδήγηση της GTS και από οδηγούς με δίπλωμα αυτοκινήτου και τον ισχυρό 300 HPE (High Performance Engine), τον τελευταίο καρπό της τεχνολογίας κινητήρων του ομίλου Piaggio.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ