Νέες προσφορές για τις Aprilia και Moto Guzzi

Moto Guzzi

H ελληνική αντιπροσωπεία των Aprilia και Moto Guzzi προχωρά σε καλοκαιρινές προσφόρες για τους υποψήφιους αγοραστές των ιταλικών μοντέλων.

Για την Aprilia, το αστέρι είναι φυσικά η τελευταία προσθήκη στη σπορ οικογένεια RS: εύκολη και διασκεδαστική, η νέα RS 457 εισβάλλει στην κατηγορία των σπορ μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού που μπορούν να οδηγηθούν με άδεια A2 με ένα μοναδικό συνδυασμό ελαφρότητας, ισχύος και ευκολίας οδήγησης, διαθέτοντας την καλύτερη αναλογία ισχύος/βάρους στην κατηγορία της. Μία πραγματική σπορ μοτοσυκλέτα, σε καθαρό στυλ RS, ένα νέο τεχνολογικό και στυλιστικό σημείο αναφοράς για νεαρούς μοτοσυκλετιστές, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 7.199 ευρώ.

Aprilia RS 457
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, χάρη στην ειδική φόρμουλα με DreamRide Now, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε την Aprilia RS 457 με βολικές χαμηλές δόσεις από 105 ευρώ/μήνα και μετά από 3 χρόνια να αποφασίσετε αν θα την κρατήσετε, θα την αντικαταστήσετε ή θα την επιστρέψετε.

Επιπλέον η Aprilia προσφέρει αποκλειστικές προσφορές που ισχύουν για ολόκληρο τον Ιούλιο στις μοτοσυκλέτες της γκάμας.

Η Aprilia Tuareg η δικύλινδρη adventure που κέρδισε το Africa Eco Race προσφέρεται τώρα με όφελος 500 ευρώ, στα τρία εντυπωσιακά χρώματα του 2024 - το υποβλητικό Dakar Podium, το Atreides Black και το Canyon Sand – και με όφελος 1.000 ευρώ στα χρώματα του 2023. Επίσης με όφελος 500 ευρώ προσφέρονται και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 660 (RS και Tuono).

Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα - που φτάνουν έως τα 1.000 ευρώ - και τις εξειδικευμένες λύσεις χρηματοδότησης DreamRide για τις ασυναγώνιστες Tuono V4 και RSV4, και τη σειρά μοτοσυκλετών 125cc.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γκάμα Moto Guzzi σας προσκαλεί στο όνομα του ταξιδιού και της περιπέτειας, με τη νέα και πολυαναμενόμενη Moto Guzzi Stelvio διαθέσιμη για test-ride. Η on-off της μάρκας του αετού, που γεννήθηκε στην πιο προηγμένη τεχνική βάση της Moto Guzzi και βρίσκεται στην κορυφή για τις επιδόσεις του δικύλινδρου compact block και για τις καινοτόμες τεχνολογίες που στοχεύουν στην οδηγική απόλαυση και ασφάλεια, διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των 16.499 ευρώ και 17.299 ευρώ για την έκδοση που είναι εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή πλατφόρμα υποβοήθησης οδήγησης PFF Rider Assistance Solution. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να την αποκτήσετε με δόσεις από 264 ευρώ/μήνα, με το DreamRide Now, το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να γνωρίζετε από την αρχή την Εγγυημένη Μελλοντική Αξία που θα έχει η μοτοσυκλέτα σας στο τέλος της χρηματοδότησης.

moto guzzi

Τα ενδιαφέρον στρέφεται επίσης στα μοντέλα της νέας γκάμας V85: της συναρπαστικής και εμβληματικής travel enduro: οι εκδόσεις V85 Strada, V85 TT και V85 TT Travel, προσφέρουν μια μοναδική γκάμα προτάσεων για όλους τους μοτοσυκλετιστές που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν για συναρπαστικούς προορισμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, προσφέρονται επίσης αποκλειστικά προνόμια έως 1.000 ευρώ και αποκλειστικές λύσεις χρηματοδότησης για τη roadster V100 Mandello και τα μοντέλα της σειράς V7.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ