Νέα Suzuki Address 125 και Avenis 125. Πότε έρχονται Ελλάδα

Τα νέα Suzuki Address και Avenis 125 έρχονται Ελλάδα 2022

Η Suzuki επιστρέφει δυναμικά στη δημοφιλή κατηγορία των scooters 125 κ.εκ. φέρνοντας στην Ευρώπη τα νέα Address 125 και Avenis 125.

Αναμφίβολα και έπειτα και από την ισοδυναμία της άδειας οδήγησης αυτοκινήτου με το δίπλωμα κατηγορίας A1 (δικυκλα έως 125 κ.εκ.), η ζήτηση για μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας έχει ενισχυθεί εκ νέου, μιας κατηγορίας που φέρνει παράλληλα και «νέο αίμα» στον κόσμο των δύο τροχών.

Θέλοντας να επωφεληθεί των εξελίξεων αλλά και να δηλώσει ξανά παρούσα στη συγκεκριμένη κατηγορία έπειτα από μία μακρά περίοδο «σιωπής», η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki θα φέρει στη χώρα μας τα νέα Address και Avenis, δύο scooters με διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση το καθένα αλλά τον ίδιο στόχο: γρήγορη, άνετη και οικονομική μετακίνηση στο κέντρο της πόλης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα νέα Address και Avenis θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο 2022 και μοιάζουν να αποτελούν ιδανικές λύσεις για τους αναβάτες που αναζητούν πρακτικές και εύκολες καθημερινές μετακινήσεις. Το σημείο κλειδί και για τα δύο μοντέλα είναι ο 125άρης κινητήρας των 8,7 ίππων και 10 Nm ροπής, ο οποίος σύμφωνα και με το πρότυπο WLTP καταναλώνει μόλις 1,9 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 44 γραμμάρια CO2 άνα χιλιόμετερο.

Το Address 125 αποτελεί το bestseller μοντέλο στην κατηγορία του στην Ινδία, με πάνω από 4 εκατ.πωλήσεις από το 2007. Ο αερόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας των 124 κυβικών σε συνδυασμό με την τεχνολογία Suzuki Eco Performance (SEP) βελτιώνει όλα τα επίπεδα της διαχείρισης της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και της απόδοσης. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από καμπυλωτές γραμμές και επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες, ενώ και τα LED φώτα τοποθετημένα σε κάθετη διάταξη συμβάλουν στη βελτίωση της ορατότητας από τα αυτοκίνητα, ενώ τονίζουν τη ρετρό σχεδίαση του scooter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο με το ψηφιακό display που διαθέτει ένδειξη του Suzuki Eco Drive βοηθά τον αναβάτη να πετύχει τη μέγιστη οικονομία κατά την οδήγηση. Η θέση οδήγησης χαρακτηρίζεται από τη φαρδιά και μεγάλη σέλα η οποία διαθέτει πλούσιο αφρώδες, ενώ υπάρχει άπλετος χώρος για τα πόδια του αναβάτη, βελτιώνοντας έτσι την θέση οδήγησης κατά την καθημερινή χρήση. Τα επίπεδα άνεσης του scooter ενισχύονται με τον χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, το χώρο μικροαντικειμένων και τη θύρα USB.

Το Avenis 125 έκανε το ντεμπούτο του στην Ινδία και χαρακτηρίζεται από το ελαφρύ του πλαίσιο, το κοντό του μεταξόνιο και τη σπορ εμφάνιση. Το μοντέλο μοιράζεται τον ίδιο οικονομικό σε επίπεδα κατανάλωσης κινητήρα με το Address. Η ξεχωριστή του, πιο επιθετική εμφάνιση τονίζεται από την διχρωμία του, τις κοφτερές σχεδιαστικές γραμμές του πίσω τμήματος, της εξάτμισης και των ενσωματωμένων προβολέων LED τόσο μπροστά όσο και πίσω. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό αποτελεί ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, με μία ευανάγνωστη οθόνη LCD. Το display διαθέτει και αυτό την ένδειξη του Suzuki Eco Drive για την μέγιστη οικονομία καυσίμου. Οι ανέσεις συμπληρώνονται με πλήθος αποθηκευτικών χώρων, γάντζους δεσίματος καθώς και USB πρίζα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τα δύο scooters χαρακτηρίζονται από τις μαζεμένες τους διαστάσεις και το χαμηλό βάρος που δεν ξεπερνά τα 105 και 107 κιλά για το Address και Avenis αντίστοιχα. Με μήκος κάτω από 1.900 χλστ και στις δύο περιπτώσεις και μεταξόνιο μόλις 1.265 χλστ. τα Address και Avenis προβάλλουν χαρακτηριστικά που δείχνουν εξαιρετικά επίπεδα ευελιξία και φιλικότητας, κάτι που μένει να δούμε και στην πράξη όταν κυλίσουν τους τροχούς και επί ελληνικού εδάφους.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ