Νέα έκδοση Vespa Pic Nic και οι τιμές της στην Ελλάδα

Νέα έκδοση Vespa Pic Nic 2022

Η Piaggio προχώρησε στην αποκάλυψη της νέας έκδοσης Vespa Pic Nic, η οποία και είναι αφιερωμένη στον ελεύθερο χρόνο του αναβάτη.

Αλλάζοντας διαρκώς κατά τη διάρκεια των ετών και των 10ετιών, η Vespa κατάφερε κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί από ένα ταπεινό δίκυκλο στο απόλυτο status symbol των scooters με εικόνα και ιστορία που ξεφεύγει κατά πολύ από τα στενά όρια της κατηγορίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανεξάρτητα με το αν έχουμε να κάνουμε με τη «μικρή» Primavera ή την μεγάλη GTS κάθε νέα έκδοση Vespa είναι πάντα ξεχωριστή και τυγχάνει μεγάληε αναγνώρισης από τους Vespisti όλου το κόσμου αλλά και από τους υπόλοιπους φίλους των δύο τροχών. Αυτό λογικά θα ισχύσει και για τη νέα έκδοση Pic Nic που παρουσίασε η ιταλική εταιρεία για την Primavera.

Η νέα έκδοση Vespa Pic Nic δημιουργήθηκε σύμφωνα με τους Ιταλούς για να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το καθημερινό άγχος και να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές στην ύπαιθρο με τον πιο κομψό και ξέγνοιαστο τρόπο. Πάντα με τις απαλές γραμμές, τις ζωηρές επιδόσεις και την ευκολία οδήγησης της Vespa.

Η Vespa Pic Nic διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, σχεδιασμένο για να απολαμβάνετε καλύτερα τις βόλτες στον καθαρό αέρα, στις εξορμήσεις εκτός πόλης ή στις κρυμμένες πράσινες γωνιές των πόλεων. Είναι εξοπλισμένη με ένα κομψό καλάθι πικνίκ από ξύλο ρατάν, που περιέχει μια βολική αφαιρούμενη τσάντα ψυγείο και φυσικά την απαραίτητη κουβέρτα πικνίκ, κατασκευασμένη από ειδικό αδιάβροχο ύφασμα ζακάρ που ακολουθεί το μοτίβο του πλεκτού καλαθιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τόσο το καλάθι όσο και η κουβέρτα, είναι διακοσμημένα με το λογότυπο Vespa Pic Nic, και μπορούν να μεταφερθούν άνετα στις εμπρός και πίσω σχάρες αποσκευών χρωμίου, που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό αυτής της ειδικής έκδοσης. Μάλιστα η κουβέρτα τυλίγεται χάρη στους δερμάτινους ιμάντες και μεταφέρεται εύκολα με μία πρακτική λαβή.

Διαθέσιμη στα χρώματα Verde Pic Nic και Grigio Pic Nic με κομψά γραφικά στα πλαϊνά, η νέα ομώνυμη έκδοση χαρακτηρίζεται επίσης από μια ειδική δίχρωμη σέλα, στην οποία το μπεζ κάθισμα συνδυάζεται με ένα σκούρο καφέ πίσω τμήμα με ένα ιδιαίτερο μοτίβο. Η σέλα είναι επίσης διακοσμημένη με ανοιχτό γκρι κορδόνι και ιμάντα με την ιταλική σημαία.

Η σκούρα καφέ απόχρωση εμφανίζεται και στα λαστιχένια ένθετα στα υποπόδια και στο μπροστινό μέρος, στα διακοσμητικά της χαρακτηριστικής γραβάτας. Η εμφάνιση ξεχωρίζει επίσης από τα χρωμιωμένα προφίλ της ποδιάς και τις γκρι ζάντες με ασημί φινίρισμα. Όπως σε κάθε ειδική έκδοση Vespa, μια πλακέτα στο εσωτερικό της ποδιάς προσδιορίζει τη σειρά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Vespa Pic Nic είναι ήδη διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Vespa, στις ενδεικτικές τιμές λιανικής των 4.290 και 5.290 ευρώ για την έκδοση με το μοτέρ των 50 κ.εκ. και για την ισχυρότερη των 125 κ.εκ. αντίστοιχα.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ