Νέα Moto Guzzi V7 Special Edition (τιμή)

Moto Guzzi V7 Stone Special Edition

Λιγότερο από δύο χρόνια μετά την παρουσίαση της τελευταίας γενιάς της Moto Guzzi V7, οι Ιταλοί παρουσιάζουν μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου τους.

Η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition εγκαταλείπει τα τυπικά ματ χρώματα της έκδοσης Stone – της πιο σύγχρονης στην οικογένεια V7 - για να φορέσει το ιδιαίτερο γυαλιστερό χρώμα Shining Black, εμπλουτισμένο στο ρεζερβουάρ με γραφικά με κόκκινες λεπτομέρειες που θυμίζουν τη στυλιστική παράδοση των πιο σπορ μοντέλων της μάρκας.

moto guzzi v7 special edition
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σπορ χαρακτήρας υπογραμμίζεται επίσης από τα βαμμένα κόκκινα ελατήρια των αμορτισέρ και τις κόκκινες ραφές της σέλας, αποκλειστική επίσης για αυτό το μοναδικό μοντέλο. Μία πλακέτα στο τιμόνι προσδιορίζει την ειδική έκδοση.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης καθρέπτες «bar end», που δίνουν στη Stone Special Edition ένα ακόμα πιο εκλεπτυσμένο και δυναμικό προφίλ, όπως και η τάπα ρεζερβουάρ από μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο. Οι προσαρμογές επεκτείνονται και στον εγκάρσιο V-Twin 850 Moto Guzzi κινητήρα, με τα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε νέο χρώμα γραφίτη και τα καλύμματα των μπεκ σε μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο.

moto guzzi v7 special edition

Η πιο μυώδης πτυχή τονίζεται από το σύστημα εξάτμισης Arrow με τελικά Moto Guzzi, χάρη στο οποίο η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition επιτυγχάνει βελτιωμένες επιδόσεις, τόσο όσον αφορά την ισχύ, η οποία αυξάνεται από 48 σε 49 kW (66,5 hp) στις 6.700 σ.α.λ., όσο και τη μέγιστη ροπή, η οποία αυξάνεται από 73 σε 75 Nm στις 4.900 σ.α.λ. Οι εξατμίσεις Arrow που εξοπλίζουν την Special Edition θα διατίθενται ως αξεσουάρ για όλες τις Moto Guzzi V7.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
moto guzzi v7 special edition
moto guzzi v7 special edition

Η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition θα είναι διαθέσιμη από τα σημεία πώλησης Moto Guzzi από τον Οκτώβριο, με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 10.590 ευρώ, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων: 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ