Η UM Motorcycles στη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας EICMA 2023

UM Renegade

Η αμερικάνικη UM Motorcycles, την αποκλειστική διάθεση της οποίας στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Μοτοσυκλέτας, EICMA 2023, που διεξάγεται στο Μιλάνο.

Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας και Εξοπλισμού, EICMA, αποτελεί τη μεγαλύτερη, διεθνώς, έκθεση που αφορά στον κόσμο των 2 τροχών. Από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1914 στο Μιλάνο, αποτελεί το γεγονός με τους περισσότερες συμμετοχές επισκεπτών, εκθετών, παρόχων υπηρεσιών, καθώς και εκπροσώπων Τύπου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η UM Motorcycles προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμβαδίζοντας με τις αξίες της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. που αποτελεί ένα δυνατό και αξιόπιστο παίχτη στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, με την υπογραφή Β.Ν. Θεοχαράκης. Αναλόγως, η UM Motorcycles, δίνει βάση στην καινοτομία των προϊόντων της, που διαθέτουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, αξιόπιστη κατασκευή και προσφέρουν απόλυτη ευχαρίστηση σε όποιον τα επιλέξει, με τιμές ανταγωνιστικές και απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, ο οποίος και θα απολαμβάνει υπηρεσίες after sales υψηλού επιπέδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
UM Renegade

Στην EICMA 2023 η UM Motorcycles θα βρίσκεται για να παρουσιάσει μια σειρά νέων μοντέλων σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Ανάμεσά τους το νέο Renegade 300 ST, που κορυφώνει τη γκάμα Renegade, ενώ διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών, TPS, κάμερα οπισθοπορείας, θύρα USB, ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth, άνετη διθέσια σέλα με ενσωματωμένη πλάτη συνοδηγού, κεντρικό σταντ, μαρσπιέ οδηγού τύπου πλατφόρμας, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, στάνταρ ABS και ένα μεγάλο εμπρός φέριγκ που παρέχει ομαλή ροή αέρα και μειωμένη αντίσταση στον αναβάτη.

Στην κατηγορία των dual – purpose μοτοσυκλετών, η UM Motorcycles παρουσιάζει 4 νέα μοντέλα. Τις “ON-OFF” DSR RALLY 300 και DSR ROAD 300, που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν νέους πελάτες, αλλά και υπάρχοντες που θέλουν ένα δεύτερο δίκυκλο, εξίσου ευέλικτο αλλά και οδηγοκεντρικό.

UM DSR
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις κατηγορίες των enduro και Supermotard, η UM Motorcycles, θα παρουσιάσει τις νέες DSR EX 300 και DSR SM 300, που εξοπλίζονται με κινητήρα 300cc, με 28 ίππους και 25 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας διασκεδαστική οδήγηση, άριστες επιδόσεις και άνεση τόσο εκτός δρόμου, όσο και μέσα στη πόλη.

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: https://ummotorcycles.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ