Η τιμή της νέας QJMOTOR SRT 550 S στην ελληνική αγορά

QJMOTORO SRT 550 S

Η νέα QJMOTOR SRT 550 S διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 5.595 ευρώ.

Η σχεδίαση της νέας SRT 550 S βασίζεται στη λειτουργικότητα και ταυτόχρονα στην τεχνολογική καινοτομία και τη μοναδικότητα της εξωτερικής εμφάνισης που τη διαχωρίζει από το πλήθος. Το αεροδυναμικό φέρινγκ έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει στο ελάχιστο τους στροβιλισμούς, προσφέροντας απαράμιλλη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και προστασία από το κρύο και τη βροχή με χαμηλά επίπεδα θορύβου, κάνοντας τις μακρινές διαδρομές απόλαυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποιώντας τον δικύλινδρο κινητήρα ως ενεργό δομικό στοιχείο του πλαισίου, οι σχεδιαστές της QJMOTOR μείωσαν δραστικά το συνολικό βάρος της νέας SRT 550 S και αύξησαν την ακαμψία. Η νέα SRT 550 S είναι από τις ελάχιστες μοτοσυκλέτες σε αυτήν την κατηγορία κυβισμού με αφαιρούμενο υποπλαίσιο και ελαφρύ αλουμινένιο ψαλίδι για μείωση του μη-αναρτώμενου βάρους και ακρίβεια λειτουργίας της ρυθμιζόμενης πίσω ανάρτησης. Αντίστοιχα ρυθμιζόμενο είναι και το άκαμπτο upside-down πιρούνι διαμέτρου 45mm.

Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT των 7” με Bluetooth και Wi-Fi προσφέρει δυνατότητες συνδεσιμότητας και παροχής πληροφοριών και συνοδεύεται από διπλή θύρα ταχυφόρτισης USB, αλλά και πρίζα 12V. Η εργονομία της θέσης οδήγησης και της σέλας δύο επιπέδων έχει μελετηθεί σε κάθε λεπτομέρεια με σαφή στόχο την ευκολία χειρισμών και την άνεση, εντός και εκτός δρόμου. Τόσο το μαρσπιέ του αναβάτη όσο και του συνεπιβάτη διαθέτουν στο πάνω μέρος τους ελαστικούς αποσβεστήρες κραδασμών υψηλής συχνότητας, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στα πολύωρα ταξίδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σχάρες έχουν πρόβλεψη για τοποθέτηση Top Case και πλαϊνών βαλιτσών, ενώ οι χούφτες στο τιμόνι με την αλουμινένια μπάρα και τα περιμετρικά κάγκελα για τον κινητήρα και το φέρινγκ προσφέρουν τη μέγιστη προστασία. Το ρεζερβουάρ των 20,5 λίτρων, σε συνδυασμό με τη μικρή μέση κατανάλωση των 4,1 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα (WMTC3), εξασφαλίζει αυτονομία που αγγίζει έως και τα 500 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό. Αναφορικά με την απόδοση του 2κύλινδρου κινητήρα των 550 κ.εκ, ανέρχεται στα 56 άλογα στις 8.250 σ.α.λ. και τα 54 Nm ροπής από τις 5.500 σ.α.λ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ