Η Brabus αποκαλύπτει τη συλλεκτική KTM 1300 R Edition 23

Brabus 1300 R

Η δεύτερη μοτοσυκλέτα με την οποία ασχολείται η Brabus, βασίζεται στην KTM 1290 Super Duke R EVO και όπως η ίδια ανακοινώνει, μόλις 290 μονάδες από αυτήν πρόκειται να κατασκευαστούν.

Ο δημοφιλής γερμανικός οίκος συνεργάζεται με την KTM ώστε να δημιουργήσουν, όπως την αποκαλούν, μια γυμνή μοτοσυκλέτα πολυτελείας. Ο κινητήρας που χρησιμοποιεί είναι V-twin 1.301 κ.εκ. και αποδίδει 180 ίππους στις 8.000 σ.α.λ.

Οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν τη συνεργασία από την περσινή χρονιά, πάνω στην ίδια μηχανή. Όμως για φέτος, η Brabus αναβαθμίζει περαιτέρω την εμφάνιση της, για να γίνει ακόμα πιο άγρια και επιθετική.

Brabus 1300 R b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά λοιπόν, η 1300 R Edition 23 προσφέρεται σε δύο ειδικά χρώματα, το Superblack και το Stealth Gray, ενώ διαθέτει αρκετά κομμάτια από ανθρακόνημα. Κάποια από αυτά είναι το πλαϊνό κάλυμμα της μάσκας των προβολέων και τα φτερά. Το ίδιο υλικό παρατηρείται στις εισαγωγές αέρα, αλλά και στη διπλή εξάτμιση.

Όπως ακριβώς κάνει και στα αυτοκίνητα, η Brabus εξοπλίσει την 1300 R Edition με διαφορετικές σφυρήλατες ζάντες Monoblock Z, οι οποίες είναι βαμμένες στο Platinum Black. Το πλαίσιο είναι επίσης μαύρου χρώματος, συμβάλλοντας από τη μεριά του στην σπορτίφ εικόνα της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε την πανέμορφη σέλα με τις ραφές και το λογότυπο της Brabus, η οποία είναι συν τοις άλλοις θερμαινόμενη.

Brabus 1300 R c

Σε πιο ουσιαστικά πράγματα τώρα και όσον αφορά την οδική συμπεριφορά, η ημιενεργητική ανάρτηση υπόσχεται στους αναβάτες πιο άνετη, αλλά και επιθετική στάση ανάλογα με τις συνθήκες. Ο χρήστης θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές ρυθμίσεις, πλην της Auto. Την Comfort, την Street, την Sport, την Track και την Advanced.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως προαναφέραμε η 1300 R Edition 23 θα παραχθεί σε 290 μονάδες, 145 σε μαύρο και 145 σε γκρι χρώμα. Θα πωλείται μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Οι τιμές για κάθε μία από αυτές ξεκινούν στη Γερμανία από 42.500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ