Επαναστατικό σακίδιο πλάτης-αερόσακος για δικυκλιστές

backpack airbag

Το σακίδιο πλάτης-αερόσακος έχει παρουσιαστεί από την εταιρεία In&Motion και σκοπός του είναι να προστατέψει τον αναβάτη σε περίπτωση πτώσης ή σύγκρουσης, αντικαθιστώντας το κράνος.

Θα μπορούσαμε λοιπόν να τοποθετήσουμε έναν αερόσακο στο κεφάλι μας; Θα μας έσωζε από δυσάρεστες συνέπειες σε ενδεχόμενο ατύχημα στον δρόμο; Σύμφωνα με την In&Motion, η οποία ειδικεύεται εδώ και χρόνια στην κατασκευή προϊόντων για μοτοσυκλέτες, η απάντηση είναι ναι.backpack airbag b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Stan» είναι ένα σωτήριο σακίδιο 18 λίτρων, ένα απαραίτητο αξεσουάρ, που έχει τη δυνατότητα να μας γλιτώσει τη ζωή ή να μας αποτρέψει από σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, το λαιμό και τον αυχένα, αφού μέσα του υπάρχει ο αερόσακος τύπου EVOC Commute Pro Air 18.

Ο συγκεκριμένος κατασκευαστής εξελίσσει ανάλογα συστήματα που ενσωματώνονται στο ρουχισμό από το 2014. Για σκιέρ, μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες, με στόχο να μειώσει το ενδεχόμενο τραυματισμών κατά 80%. Αν όντως αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο λειτουργεί αποτελεσματικά, το πιο σημαντικό από όλα, θα είναι πως δεν θα χρειάζεται πια το κράνος.backpack airbag c

Το σακίδιο πλάτης Stan χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική μονάδα, που εμπεριέχει αισθητήρες και λογισμικό με αλγόριθμους, κάνοντας ανάλυση 1.000 φορές το δευτερόλεπτο, για να αντιληφθεί την υποψία πτώσης και στη συνέχεια να ενεργοποιήσει τον αερόσακο.

Εκτός αυτού, η σχεδίασή του είναι τέτοια που επιτρέπει επίσης τη μεταφορά ενός φορητού υπολογιστή και άλλων μικροπραγμάτων, συνδυάζοντας παράλληλα μοντέρνο στυλ. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο GPS, συνδέεται με την εφαρμογή My In&Box και μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ