Αυτή είναι η νέα τιμή του «Μπόμπου» της Honda στην Ελλάδα

Honda Monkey 125 τιμή Ελλάδα 2022

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε το νέο της τιμοκατάλογο και ανάμεσα στις τιμές βρίσκεται και εκείνη του νέου «Μπόμπου» Monkey 125.

Αποτίνοντας σχεδιαστικό φόρο τιμής στον αυθεντικό, η ολοκαίνουρια γενιά του Μπόμπου της Honda είναι μια πραγματική μοτοσικλέτα σε compact διαστάσεις που μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα στις καθημερινές μετακινήσεις τους αναβάτες που δεν θέλουν να στραφούν στην κατηγορία των παπιών ή των scooters.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Honda Monkey παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018 και η ρετρό αισθητική του έχει μείνει από τότε απαράλλαχτη δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να κάνουν δική τους μια μικρή μοτοσικλέτα με εμβληματική σχεδίαση.

Πέρσι το Monkey δέχτηκε τις πρώτες αλλαγές με στόχο να γίνει καλύτερο, αλλαγές που το «συμμόρφωσαν» και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro 5 για τα δίκυκλα. Η πιο σημαντική από αυτές είναι ο νέος αερόψυκτος κινητήρας των 124 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 9,4 ίππους, συνδυάζεται με κιβώτιο πέντε σχέσεων και έχοντας να κινήσει μόλις 104 κιλά, καταναλώνει μόλις 1,5 λίτρο/100 χλμ., σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία.

Με ύψος σέλας στα 775 χλστ. και μεταξόνιο που δεν ξεπερνά τα 1.145 χλστ. το Monkey φέρει τροχούς 12 ιντσών, φαρδιά ελαστικά πλάτους 120 και 130 χλστ. αντίστοιχα και στο αστικό κέντρο προτάσσει την απαράμιλλη ευελιξία του, με τις δυνατότητες του να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι πλέον αρχάριοι αναβάτες. Αν θελήσετε να κινηθείτε με προσοχή και εκτός δρόμου η μοτοσικλέτα της ιαπωνικής εταιρείας δεν θα πει όχι αφού η απόσταση από το έδαφος φτάνει στα 175 χλστ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα τιμή του Monkey στην Ελλάδα ανέρχεται στα 4.250 ευρώ με τη μικρή μοτοσικλέτα της Honda να παρουσιάζει μικρή αύξηση σε σχέση με πέρσι, της τάξης των 100 ευρώ. Να σημειωθεί ότι παρά τη ρετρό σχεδίαση του, στον εξοπλισμό του «Μπόμπου» ανήκει και το ABS.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ