Αυτός είναι ο «μπόμπος» των 1.400 ευρώ στην Ελλάδα

Daytona Hobby 50 φθηνότερος μπόμπος Ελλάδα 2022

Για τους λάτρεις των mini bikes και όχι μόνο αυτός είναι o πιο προσιτός «μπόμπος» που μπορεί να αγοράσει κανείς επί ελληνικού εδάφους.

Το θρυλικό πλέον Honda Z50 Monkey ήταν η λιλιπούτεια μοτοσικλέτα που έκανε όχι μόνο την αρχή για την κατηγορία των mini bikes αλλά τα έκανε παράλληλα διάσημα σε όλο τον κόσμο, αφού δεν υπάρχει φίλος των δύο τροχών που να μην γνωρίζει τη δημιουργία της Honda.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χάρη στη φιλικότητα και την ευκολία τα διακρίνει, τα mini bikes έχουν το δικό τους φανατικό κοινό, που επεκτείνεται και στους τέσσερεις τροχούς, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που τα χρησιμοποιούν ως δευτερεύον μεταφορικό μέσο στις διακοπές με τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τους.

Με την μοντέρνα εμφάνιση που το διακρίνει και τιμή λιανικής που δεν ξεπερνά τα 1.395 ευρώ, το Daytona Hobby 50 είναι αυτή τη στιγμή ο πιο προσιτός επώνυμος «μπόμπος» που μπορεί να αγοράσει κανείς επίσημα επί ελληνικού εδάφους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με εμφανείς τις επιρροές στη σχεδίαση της από παλαιότερης γενιάς Ducati Monster, η μικρή μοτοσικλέτα της Daytona παρουσιάζεται σύγχρονη και ξεχωριστή αλλά και απόλυτα… χαριτωμένη.

Η Hobby 50 φέρει αερόψυκτο κινητήρα 49 κυβικών εκατοστών και μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος ΑΜ αλλά και από οδηγούς αυτοκινήτου που έχουν προχωρήσει στην αναβάθμιση της άδειας τους με την προσθήκη της κατηγορίας A1, για δίκυκλα έως 125 κ.εκ. Το κιβώτιο του είναι τεσσάρων σχέσεων και η τελική μετάδοση πραγματοποιείται με αλυσίδα.

Το Daytona Hobby 50 έχει μήκος μόλις 1.780 χλστ. με το πλάτος και το ύψος του φτάνουν στα 775 και 1.050 χλστ. αντίστοιχα. Οι μικρές διαστάσεις και το ύψος της σέλας στα 770 χλστ. το κάνουν εξαιρετικά φιλικό προς τους μικρόσωμους αναβάτες και συνδυάζονται με τροχούς διαμέτρου 12 ιντσών που εγγυώνται εξαιρετική ευελιξία στο αστικό περιβάλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με επίσημη κατανάλωση που δεν ξεπερνά το 1,8 λίτρο στα 100 χιλιόμετρα κατά το πρότυπο WMTC και ρεζερβουάρ με χωρητικότητα στα 11 λίτρα η Hobby 50 έχει θεωρητική αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα.

Αν λοιπόν θέλετε να βιώσετε και εσείς την εμπειρία κίνησης που προσφέρει ένας «μπόμπος» μπορείτε να το κάνετε με τον πλέον προσιτό τρόπο με την ενδιαφέρουσα πρόταση της Daytona.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ