Στις 10-14 Απριλίου η μεγαλύτερη Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Πλήρως ανανεωμένη και έτοιμη να υποδεχθεί περισσότερους από 50.000 επισκέπτες επιστρέφει η κορυφαία έκθεση μοτοσυκλέτας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 θα φιλοξενηθεί στον υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo από τις 10 έως και τις 14 Απριλίου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών του χώρου.

Για πρώτη φορά η Έκθεση Μοτοσυκλέτας πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο και διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο της χώρας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην αγορά των δύο τροχών.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα, να ενημερωθούν για τον εξοπλισμό ασφάλειας και ένδυσης, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και όλες τις νέες υπηρεσίες του κλάδου.

Παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορέσουν να κάνουν test ride σε μοναδικά μοντέλα δικύκλων ενώ θα παρουσιαστούν αρκετά events και happenings.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Οι συνδιοργανώτριες εταιρείες Be Best και Κώστας Λαμάρης, οι οποίες διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και εξαιρετική τεχνογνωσία στη διοργάνωση εκθέσεων, δεσμεύονται για την απόλυτη επιτυχία της μεγαλύτερης και σημαντικότερης έκθεσης Μοτοσυκλέτας στη χώρα μας.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στη διοργάνωσή της, στην οποία θα μετέχουν κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία του στην περσινή διοργάνωση, το Carandmotor.gr θα δώσει και πάλι το παρών, παντρεύοντας τον κόσμο της ενημέρωσης με εκείνον των δύο τροχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ