Άμεσα διαθέσιμο το συλλεκτικό Citroen My Ami Buggy

Citroen My Ami Buggy 4

Το εξαιρετικά δημοφιλές microcar της γαλλικής εταιρείας διατίθεται σε έξι εκδόσεις, με την συλλεκτική και πιο ξεχωριστή να προσφέρεται χωρίς χρόνο παράδοσης.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα στη γκάμα της Citroen είναι το Ami που είναι και το μικρότερο. Το Ami όμως δεν είναι αυτοκίνητο και πέρα από την ηλεκτρική φύση του και τον ιδιαίτερα ευέλικτο χαρακτήρα που του εξασφαλίζουν οι μαζεμένες διαστάσεις, το μικρό της Citroen βγάζει άδεια κυκλοφορίας μοτοποδηλάτου και μπορεί να οδηγηθεί στη χώρα μας από την ηλικία των 16 ετών και άνω.

Citroen My Ami Buggy 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Ami αποτελεί την πρόταση της Citroen στην κατηγορία των οχημάτων μικροκινητικότητας και το συλλεκτικό My Ami Buggy πραγματοποιεί όλα όσα υπόσχεται με έναν ανεπιτήδευτο, κομψό και ευχάριστο τρόπο. Παράλληλα, χαρίζει μια πρωτόγνωρη αίσθηση περιπέτειας και ελευθερίας που δεν απαντάται στην κατηγορία.

Το Citroen My Ami Buggy διαφοροποιείται από τις συμβατικές εκδόσεις του, χάρη στα ιδιαίτερα στοιχεία σχεδιασμού και στις εξοπλιστικές ιδιαιτερότητές του. Ειδικότερα, διακρίνεται για τον περιπετειώδη και εξωστρεφή χαρακτήρα του, τον οποίο ενισχύει περαιτέρω η απουσία θυρών και σταθερής οροφής.

Citroen My Ami Buggy 3

Νέα πλαστικά καλύμματα με φερμουάρ έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους επιβάτες από τις καιρικές συνθήκες. Αυτά έρχονται επιπρόσθετα της αντίστοιχης προστασίας της οροφής, προκειμένου να κλείνει η καμπίνα και να προστατεύει τους επιβάτες από τον αέρα, το κρύο ή τη βροχή.

Για καθημερινή χρήση, όταν οι επιβάτες θέλουν φρέσκο αέρα, απλά αναδιπλώνουν τα καλύμματα προς τα πίσω και στη συνέχεια τα στερεώνουν στις κολόνες των θυρών με κλιπ. Σε περίπτωση που δεν τα χρειάζονται, υπάρχει η δυνατότητα τα καλύμματα να αφαιρεθούν πλήρως, και να αποθηκευτούν σε κάποιο γκαράζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Citroen My Ami Buggy 5

Ένα έξυπνο σύστημα κλεισίματος οροφής έχει δημιουργηθεί για εύκολη χρήση. Η υφασμάτινη οροφή σε μαύρο χρώμα είναι αδιάβροχη και διαθέτει φερμουάρ και σκρατς, οπότε είναι πρακτική και εύκολη στο χειρισμό. Πλήρως ενσωματωμένο στη συνολική σχεδίαση του μοντέλου, χάρη στην ελαστικότητα του υφάσματος, το κάλυμμα της οροφής ταιριάζει απόλυτα στο στιλ του οχήματος. Ακόμα και όταν είναι τυλιγμένο, στηρίζεται σταθερά στο πίσω μέρος του οχήματος.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι «χάλκινες» ζάντες, τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, η μεγάλη πίσω αεροτομή οροφής και το εμπρός γείσο που παραπέμπει σε καπέλο τζόκεϊ.

Citroen My Ami Buggy 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κορυφαίο Citroen Ami όμως δεν ξεχωρίζει μόνο αισθητικά, αλλά φέρει και πλουσιότερο εξατομικευμένο εξοπλισμό. Ειδικότερα, το Buggy συνοδεύεται από ένα κίτρινο τσαντάκι (σαν μπανάνα μέσης) για τα χαρτιά του αυτοκινήτου που τοποθετείται στον αφαλό του τιμονιού και πολλά αξεσουάρ σε camo χρωματισμό.

Τα αξεσουάρ που «ακολουθούν» την έκδοση είναι ένα ασύρματο Bluetooth ηχείο ears Boom 3 που αντέχει τις πτώσεις (από ύψος έως 1,5 μέτρo) και είναι αδιάβροχο (IP67), ένα ρολόι ice watch, ένα καπέλο τύπου bucket, μια τσατσάρα για τα μαλλιά σας και το DAT@ami DUNASYS box για να μεταμορφώσετε το Ami σε SmartAmi.

Citroen My Ami Buggy 4

Ακόμα, το νέο Ami Buggy διαθέτει και το Ami Switch που κολλάει στον αφαλό του τιμονιού και επιτρέπει στον οδηγό να χειριστεί το κινητό του τηλέφωνο, μετά από pairing, μέσω αυτού, αναβαθμίζοντας την ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως η συμβατική έκδοση του Citroen Ami, έτσι και το συλλεκτικό Buggy εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 8 ίππων, ο οποίος του επιτρέπει να αναπτύσσει την ταχύτητα των 45 χλμ./ώρα. Αντιστοίχως, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 6,2 kWh εξασφαλίζουν αυτονομία κίνησης της τάξης των 70 χιλιομέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διάθεση του My Ami Buggy μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Citroen.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ