Ξεπούλησε στις Η.Π.Α. η Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

To ηλεκτρικό SUV με το ένδοξο όνομα εξελίσσεται σε ένα από τα κορυφαία best-sellers της αμερικανικής αγοράς, καθώς η Ford ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δεσμευθεί όλη η παραγωγή του 2022.

Η Ford Mustang Mach-E διατίθεται σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών: στις Premium, California Route 1 και GT Performance, καθώς και στις Select και GT. Η διαθεσιμότητα των τριών πρώτων εξαντλήθηκε στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, ενώ οι δύο τελευταίες έκλεισαν και αυτές τις τελευταίες μέρες. Κι όλα αυτά παρότι από το Δεκέμβριο οι τιμές δέχθηκαν αύξηση της τάξης των 1.000 έως 2.000 δολαρίων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο χώρο παραγγελιών στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford Αμερικής, η εταιρεία του μπλε οβάλ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη Mustang Mach-E ότι «λόγω της υψηλής ζήτησης το μοντέλο της τρέχουσας χρονιάς δεν είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελίες. Περιορισμένα αντίτυπα ενδέχεται να είναι διαθέσιμα σε κατά τόπους αντιπροσώπους. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας για περισσότερες πληροφορίες».

Πέραν της περιστασιακής και τυχαίας ύπαρξης ενός αντιτύπου σε κάποιον αντιπρόσωπο, πλέον οι ενδιαφερόμενοι για τη Mustang Mach-E θα πρέπει να περιμένουν να ανοίξουν οι παραγγελίες για τα μοντέλα που θα κατασκευαστούν το 2023. Η έλλειψη παρατηρείται προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ, και όχι στην Ευρώπη. Επίσης, ο Καναδάς διαθέτει ακόμη αντίτυπα όλων των εκδόσεων πλην της Mach-E GT.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ford Motor Co. ευελπιστεί ότι του χρόνου θα καταφέρει να τριπλασιάσει την παραγωγή της Mustang Mach-E, χάρη στην επένδυσή της για διπλασιασμό της παραγωγής μπαταριών. Βάσει αυτού, προγραμματίζει να κατασκευάζει απρόσκοπτα και το νέο pickup F-150 Lightning, που αναμένεται να βγει στην παραγωγή στο τέλος αυτού του μήνα. Προς το παρόν, πάντως, τίποτα δεν έχει εξομαλυνθεί σχετικά με το πρόβλημα της παγκόσμιας έλλειψης των ημιαγωγών.

Μιας και δεν υπάρχουν άλλα αντίτυπα από τη φετινή παραγωγή, η εταιρεία του μπλε οβάλ θα μεταθέσει για του χρόνου τη νέα αύξηση της τιμής -κατά 2.000 έως 5.000 δολάρια- της Mustang Mach-E που ήταν προγραμματισμένη για αυτόν τον Απρίλιο. Όμως, οι ενδιαφερόμενοι για το αμερικανικό ηλεκτρικό SUV δεν φαίνεται να διστάζουν να ξοδέψουν και κάτι παραπάνω για να το αποκτήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ