Πότε θα δούμε στους δρόμους το πρώτο αυτοκίνητο της Xiaomi;

Xiaomi EV 1

Η Xiaomi είναι ένας ακόμα τεχνολογικός κολοσσός που έχει επιβεβαιώσει ότι εισέρχεται στην αυτοκινητοβιομηχανία, και μάλιστα με πολύ γοργά βήματα.

Μιλώντας σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο ιδρυτής και CEO της Xiaomi Lei Jun ανέφερε ότι η παραγωγή του πρώτου αυτοκινήτου της κινέζικης εταιρείας τεχνολογίας θα ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Xiaomi EV 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Lei Jun είπε ότι η εξέλιξη του αυτοκίνητου βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο, με το αυτοκινητικό τμήμα της Xiaomi να κάνει πολύ γρήγορα βήματα και να ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες. Παρόλα αυτά, το πρόγραμμα έρευνας, εξέλιξης και παραγωγής δεν θα διαφοροποιηθεί, με το πρώτο αυτοκίνητο να βγαίνει στους δρόμους το 2024.

Xiaomi EV 3

Η μαζική παραγωγή του πρώτου αυτοκινήτου της Xiaomi θα ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στις εκθέσεις της εταιρείας το δεύτερο εξάμηνο του ίδιου έτους. Με αυτό τον τρόπο, αναμένεται να προλάβουν και το λανσάρισμα του πρώτου αυτοκινήτου της Apple.

Apple Car 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Apple εξελίσει εδώ και καιρό το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο με χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να το κυκλοφορήσει το 2025. Αυτός είναι και ο λόγος που η Xiaomi έχει “πατήσει τέρμα γκάζι”, μιας και θέλει να προλάβει το αγοραστικό κοινό με το λανσάρισμα του δικού της ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Apple Car 2

Ο κ. Jun απάντησε και στις φήμες που θέλουν την Xiaomi να μεταφέρει πόρους από το τμήμα των έξυπνων συσκευών σε αυτό των αυτοκινήτων. Ανέφερε ότι η κατασκευή αυτών των συσκευών θα παραμείνει η νούμερο ένα προτεραιότητά μας, ακόμα και όταν ξεκινήσει η παραγωγή του πρώτου μας αυτοκινήτου.

Apple Car 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ