Νέες φωτογραφίες του Abarth 600e, του ισχυρότερου όλων των εποχών

Νέες φωτογραφίες του Abarth 600e, εξωτερικό και εσωτερικό 2024

Την ημέρα των 75ων γενεθλίων της επέλεξε η Abarth για να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες του νέου 600e Scorpionissima, του ισχυρότερου μοντέλου στην ιστορία της.

Τον δρόμο της σταδιακής αποκάλυψης ακολουθεί η ιταλική Abarth για το νεότερο μέλος της γκάμας της, το αμιγώς ηλεκτρικό 600e, το οποίο αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η Abarth έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες του ισχυρότερου μοντέλου στην ιστορία της, το οποίο θα φέρει ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 240 ίππων, φωτογραφίες που αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τόσο τις λεπτομέρειες της σχεδίασης του πίσω μέρους του αυτοκινήτου όσο και του εσωτερικού του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου να βρίσκεται πλέον τόσο κοντά, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες που βλέπουμε εκτός αλλά και εντός του 600e αναμένεται να περάσουν αυτούσιες και στο μοντέλο παραγωγής ώστε να υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα αλλά και τις επιδόσεις που θα προσφέρει ο μηδενικών εκπομπών κινητήρας.

Στο εσωτερικό, η προσπάθεια διαφοροποίησης του Abarth 600e από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται είναι εμφανής με το μοντέρνο σε σχεδίαση ταμπλό να φέρει γραφικά της Abarth αλλά και το φλούο κίτρινο χρώμα που έχουν επιλέξει οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας, μεταξύ άλλων, για τις ραφές του τιμονιού και των καθισμάτων.

Κίτρινο φλούο είναι και το χρώμα του Σκορπιού της Abarth το κέντρο του τιμονιού, με τη καμπίνα να διανθίζεται από τα σπορ σχεδίασης καθίσματα που δείχνουν να προσφέρουν υψηλά επίπεδα πλευρικής στήριξης, τα οποία φέρουν επένδυση από δέρμα και Alcantara.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Abarth κάνει επίσης λόγο για ειδικά γραφικά της ιταλικής εταιρείας για την οθόνη αφής των 10 ιντσών του συστήματος πολυμέσων αλλά και διαφορές και στον ατμοσφαιρικό φωτισμό της καμπίνας.

Παράλληλα το σύστημα πολυμέσων θα παρουσιάσει αποκλειστικά και δεδομένα που έχουν να κάνουν με την οδήγηση, ενώ από εκεί θα ελέγχεται και η τεχνητή «ηχητική υπογραφή» που θα φτάνει στα αυτιά του οδηγού κατά την επιτάχυνση του Abarth 600e.

Εξωτερικά, το πίσω μέρος του αμιγώς ηλεκτρικού Abarth των 240 ίππων κινείται στα χνάρια του εμπρός αναφορικά με τη σχεδίαση του προφυλακτήρα και το μοτίβο που έχει επιλεχθεί με τις διαγώνιες γραμμές των άβαφων πλαστικών επιφανειών του. Παράλληλα το κέντρο του προφυλακτήρα κοσμείται από τον θρυλικό Σκορπιό της εταιρείας ενώ κάτω από αυτών βλέπουμε ενσωματωμένο έναν αεροδυναμικό διαχύτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, έναντι του Fiat 600e, ελαφρώς διαφορετική είναι και η σχεδίαση στο εσωτερικό των πίσω φωτιστικών σωμάτων, ενώ η φωτογραφία του πίσω μέρους δίνει και μια πολύ καλή εικόνα της μεγάλης αεροτομής που έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της πέμπτης πόρτας.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ