Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κοστίζει κάτω από 5.000 ευρώ

BAW Yuanbao 1

Με έως 170 χλμ. αυτονομίας, χώρους για τέσσερις ενήλικους και ιδιαίτερα προσιτή τιμή, το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης αναμένεται να βάλει δύσκολα στους ανταγωνιστές του.

Παρά το γεγονός ότι η αύξηση στην τιμή των ανταλλακτικών φαίνεται να επηρεάζει και τα φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτό δεν εμποδίζει την άφιξη νέων μοντέλων στην αγορά της Κίνας. Η BAW λάνσαρε πρόσφατα ένα νέο μοντέλο που έχει “μελετήσει” καλά τα best seller της κατηγορίας και προσθέτει τα δικά του χαρίσματα σε ένα εξαιρετικά οικονομικό και αποδοτικό σύνολο.

BAW Yuanbao 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η BAW ήταν μέλος της BAIC, αλλά τελικά έγινε μια ανεξάρτητη μάρκα. Και η πρώτη της κυκλοφορία θα είναι το BAW Yuanbao. Ένα αυτοκίνητο πόλης εμπνευσμένο από το δημοφιλές Wuling HongHuan, αλλά με ελαφρώς φαρδύτερο αμάξωμα που του χαρίζει περισσότερο χώρο στην καμπίνα.

BAW Yuanbao 3

Πρόκεται για ένα αρκετά μαζεμένων διαστάσεων μοντέλο με μήκος μόλις 3,16 μέτρα, τρεις πόρτες και χώρο για τέσσερις επιβάτες. Σύμφωνα με την BAW, η χωροταξική μελέτη είναι κορυφαία και δεν έχει μείνει ανεκμετάλλευτο ούτε ένα έκατοστο. Η BAW εργάζεται ήδη πάνω σε μια πεντάθυρη έκδοση του μοντέλου, που θα ξεχωρίζει και αυτή για το χαμηλό κόστος κτήσης.

BAW Yuanbao 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εσωτερικό του BAW Yuanbao είναι απλό και μοντέρνο, με κύριο highlight το ψηφιακό πάνελ που ενσωματώνει τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων. Ο εξοπλισμό του νέου ηλεκτρικού μίνι μοντέλου περιλαμβάνει κάμερα 360 μοιρών με αισθητήρες παρκαρίσματος, ABS, hill start assist, αερόσακους κ.α.

BAW Yuanbao 5

Το BAW Yuanbao διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα με ισχύ 27 ίππων και ροπή 85 Nm, που εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 100 χλμ./ώρα. Ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πακέτα μπαταριών, ένα με χωρητικότητα 9,6 kWh που χαρίζει 120 χλμ. αυτονομίας και ένα μεγαλύτερο 13,6 kWh που του επιτρέπει να διανύσει 170 χλμ.

BAW Yuanbao 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλύτερο όμως είναι ότι νέο ηλεκτρικό BAW Yuanbao είναι διαθέσιμο στην Κίνα με τιμές μεταξύ 4.800 και 7.000 ευρώ, όντας μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και οικονομικές προτάσεις της κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ