Πώς η Opel προχωρά προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της

Opel Corsa-e 1

Η γερμανική εταιρεία θα επενδύσει στις premium κατηγορίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς περιμένει έντονο ενδιαφέρον για αυτές.

Σύμφωνα με στελέχη της Opel, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει σημαντική πρόοδο ως προς τον στόχο που έχει θέσει για να γίνει μία εταιρεία που θα κατασκευάζει έως το 2028 μόνο ηλεκτρικά μοντέλα.

Opel Mokka-e 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, το λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού Astra πριν μερικές ημέρες αποτέλεσε ένα σημαντικό ορόσημο, τόσο για την εταιρεία όσο και για την ιστορία του μοντέλου. Η έλευση της νέας αυτής έκδοσης σε 5θυρο hatchback και 5θυρο Sports Tourer αμάξωμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να εμπλουτίσει το πελατολόγιο της γερμανικής εταιρείας.

Η εμπορική πορεία του νέου ηλεκτρικού Mokka είναι αρκετά καλή και αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μερίδιο στην κατηγορία του, και τόσο αυτό όσο και το ηλεκτρικό Corsa βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων σε αρκετές χώρες.

Opel Astra-e

Επιπλέον, η πορεία της επιτρέπει να διαφοροποιείται μέσα στον Ομίλο Stellantis και να απευθύνεται σε ένα διαφορετικό πελατολόγιο από τις αδελφές εταιρείες. Και αυτό γιατί είναι μια γερμανική εταιρεία με διαφορετική απήχηση από τις υπόλοιπες που έχουν γαλλικές ρίζες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Opel υποστηρίζει ακόμα ότι τα νέα της ηλεκτρικά μοντέλα, Corsa, Mokka και Astra, ξεχωρίζουν σε ποιότητα και διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα, στοιχεία που γίνονται εύκολα αντιληπτά από το αγοραστικό κοινό.

Opel Mokka-e 2

Τέλος, η Opel δίνει μεγάλη έμφαση στην δημιουργία ηλεκτρικής γκάμας ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων, με τα τρία μοντέλα της να προσφέρονται ήδη σε τέτοιες εκδόσεις. Στόχος της είναι να πουλά μόνο ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα, πολύ πριν λήξουν οι προθεσμίες των κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ