Η smart διευρύνει τη γκάμα της στην Ευρώπη -Ντεμπούτο για το νέο smart #3

smart #3 1

Το νέο ηλεκτρικό Sport Activity Coupe της smart θα κάνει την πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση στην επερχόμενη Έκθεση του Μονάχου.

Η smart εμπλουτίζει διαρκώς τη γκάμα της και μετά το λανσάρισμα του νέου #3 στις αγορές της Ασίας, ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου στην γηραιά ήπειρο.

smart #3 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το #3 (hashtag three) έκανε την πρώτη του παγκόσμια εμφάνιση στις αρχές της χρονιάς στην έκθεση της Σαγκάης, αλλά η εταιρεία δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για την κουπέ εκδοχή του ηλεκτρικού SUV #1. Σε σχέση όμως με το τελευταίο, το #3 διατηρεί ορισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά όπως τα φώτα και το καπό.

smart #3 3

Ομοιότητες με το #1 συναντάμε και στο εσωτερικό του #3, αλλά ορισμένα στοιχεία όπως οι κυκλικοί αεραγωγοί και τα αναβαθμισμένα διακοσμητικά υλικά, προσδίδουν στο μοντέλο μια σπορ αύρα. Την παράσταση κλέβει το σύστημα πολυμέσων με την έγχρωμη οθόνη αφής των 12,3 ιντσών που συνδυάζεται με το εξελιγμένο ηχοσύστημα Beats με τα 13 ηχεία.

smart #3 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το #3 αναμένεται να μοιράζεται την πλειοψηφία των μηχανικών μερών του με το #1, μιας και βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα τύπου skateboard SEA, Sustainable Experience Architecture.

smart #3 5

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που γνωρίζουμε, η βασική έκδοση του #3 θα είναι πισωκίνητη με 268 ίππους, όπως συμβαίνει με το #1. Βέβαια, υπάρχει και μία ακόμα ισχυρότερη έκδοση Brabus με ένα επιπλέον ηλεκτρομοτέρ στον εμπρός άξονα, 422 ίππους και επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δλ.

smart #3 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα πακέτα μπαταριών που θα το εφοδιάζουν, αλλά όπως είναι ευκόλως κατανοητό θα έχει την ίδια με του #1 που έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 62 kWh. Η smart αναφέρει ότι με αυτό το πακέτο μπαταριών, το #1 μπορεί να διανύσει με μία φόρτιση 450 χλμ.

smart #3 7

Η εμπορική διάθεση του νέου smart #3 στην Ευρώπη θα ξεκινήσει λίγες μέρες μετά την παρουσίασή του στην Έκθεση του Μονάχου, με τα πρώτα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους δρόμους στις αρχές του 2024.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ