Επιστρέφει ηλεκτρικό το MINI Moke

MINI Moke EV 1

Η MINI Moke πουλήθηκε στην EV Technology Group και θα μετατραπεί σε μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα αυτοκινήτων.

Η Moke International, η εταιρεία πίσω από το εμβληματικό MINI Moke, συμφώνησε να πουλήσει έως και το 100% των μετοχών της στην EVTG (EV Technology Group). Η πώληση έρχεται καθώς η Moke κυκλοφορεί στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων με μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Mini Moke.

MINI Moke 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Electric Moke είναι ήδη στην παραγωγή και είναι διαθέσιμο για παραγγελία από 34.000 ευρώ. Η Moke International λέει ότι αποτελεί μια συνέχεια του Mini Moke του 1964, που δημιουργήθηκε από τον Sir Alec Issigonis - τον σχεδιαστή του αρχικού MINI. Το Mini Moke λατρεύτηκε όταν διασημότητες όπως οι Beatles και η Bridget Bardot εθεάθησαν να το οδηγούν σε παραθαλάσσια θέρετρα.

MINI Moke 3

Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο και επανασχεδιασμένο ως ηλεκτρικό μοντέλο, το Electric Moke μπορεί να καλύψει έως και 130 χλμ. απόστασης με μία μόνο φόρτιση και χρειάζεται τέσσερις ώρες για να φορτιστεί πλήρως από φορτιστή Type 2.

Ένας σύγχρονος ηλεκτρικός κινητήρας αποδίδει 44 ίππους, περίπου 10 ίππους περισσότερους από τον αρχικό κινητήρα της σειράς A των 848 κυβικών στο συμβατικό κλασικό μοντέλο. Η εταιρεία λέει ότι αυτό είναι αρκετό για 0–50 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερολέπτα και τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα. για το Moke των 800 κιλών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
MINI Moke 4

Για να μειώσει μέρος της αύξησης του βάρους, η Moke International έχει δουλέψει πάνω στο αμάξωμα και το πλαίσιο του αυτοκινήτου, τοποθετώντας αρκετά πάνελ αλουμινίου. Τα φρένα και η ανάρτηση έχουν επίσης βελτιωθεί για να αντεπεξέλθουν στο μεγαλύτερο βάρος, ενώ έχει προστεθεί και σύστημα ανάκτησης της ενέργειας μαζί με ένα νέο σύστημα υποβοήθησης της διεύθυνσης.

MINI Moke 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, η εταιρεία έχει προσθέσει επιπλέον ανέσεις, όπως το θερμαινόμενο παρμπρίζ στον βασικό εξοπλισμό. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τα αυτοκίνητά τους στο γούστο τους. Υπάρχει μια επιλογή από αρκετά καλοκαιρινά χρώματα βαφής όπως το Wave Blue, το Sunlight Yellow, το Sunset Orange, το Scuba Blue και το Granite Grey.

MINI Moke 7

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ