Έρχεται το νέο Skoda Enyaq Coupe iV

Skoda Enyaq Coupe iV Scetch 1

Η νέα έκδοση αμαξώματος εμπλουτίζει την γκάμα του ηλεκτρικού SUV της Skoda και θα παρουσιαστεί με “σάρκα και οστά” σε μερικές εβδομάδες.

Η Skoda μας προϊδεάζει για την έλευση του νέου Enyaq Coupe iV δίνοντας στο φως της δημοσιότητας δύο επίσημα σκίτσα του νέου μοντέλου. Η κουπέ εκδοχή του ηλεκτρικού Enyaq iV θα έχει ακόμα πιο έντονα και δυναμικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που ευνοούν την αεροδυναμική και κατ' επέκταση και την ηλεκτρική αυτονομία.

Σύμφωνα με τα επίσημα σκίτσα, το νέο Skoda Enyaq Coupe iV διαθέτει έντονα οπισθοκλινή οροφή, βαμμένα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και σπορ αεροδυναμικό κιτ με περισσότερες ακμές και ανάγλυφες επιφάνειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από τον εμπλουτισμό της γκάμας του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της Skoda, το νέο Enyaq Coupe iV χρησιμοποιεί ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά υπάρχει στα ράφια του Ομίλου Volkswagen. Βασίζεται στην πλατφόρμα τύπου skateboard MEB και σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα δυναμικό παρουσιαστικό της έκδοσης, καταφέρνει να προσδώσει συναίσθημα στην γκάμα του μοντέλου.

Skoda Enyaq Coupe iV Scetch 2

Το κυριότερο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό είναι η οπισθοκλινής οροφής που αρχίζει να κατεβαίνει από την μεσαία κολόνα και καταλήγει στην έντονη ακμή του πίσω μέρους που παίζει και τον ρόλο ενσωματωμένη αεροτομής. Παράλληλα, τα πίσω παράθυρα είναι ανασχεδιασμένα, όπως και οι πίσω ώμοι.

Στο εμπρός μέρος, το νέο Skoda Enyaq Coupe iV ξεχωρίζει από την μεγάλη εταιρική μάσκα και στα λεπτά LED φώτα που ενισχύουν την αίσθηση του πλάτους.

Το νέο Skoda Enyaq Coupe iV θα κάνει το ψηφιακό παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 31 Ιανουαρίου και θα μάθουμε όλα τα χαρακτηριστικά του. Μείνετε συντονισμένοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς
Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ