Το αυτοκίνητο που οδηγείται από 16χρονους στην 86η ΔΕΘ

Το Citroen Ami στην 86η ΔΕΘ 2022

Δυναμική παρουσία στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει η Citroen παρουσιάζοντας στους επισκέπτες και το αμιγώς ηλεκτρικό Ami.

H Citroen θα εκπροσωπηθεί στην 86η ΔΕΘ, που θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, από την Γιαννίρης Α.Ε., επίσημο διανομέα και επισκευαστή της γαλλικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη

Στο περίπτερο της Γιαννίρης Α.Ε. (Hall 02, Περίπτερο 12), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το Citroën AMI που ενσωματώνει ιδανικά τις αξίες της Citroen για καινοτομία, τη δέσμευση στις κοινωνικές προκλήσεις και την αποφασιστικότητα να παρέχει κινητικότητα μηδενικών εκπομπών CO2.

Το Citroen Ami, η μοναδική επώνυμη λύση μικροκινητικότητας, είναι ένα πραγματικά δημοφιλές φαινόμενο. Το όχημα μικροκινητικότητας έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά μέσω των διακριτικών του χαρακτηριστικών: προσβασιμότητα (από την ηλικία των 16 ετών, χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου) και ασυναγώνιστη τιμή, συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, ενώ μπορεί να μεταφέρει άνετα δύο άτομα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας απλής οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία των 75 χλμ, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες και ατυχήματα, έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα.

Ένα ολόκληρο οικοσύστημα αναπτύχθηκε ειδικά για το Ami, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι πελατών, από την online ανακάλυψη, έως την online αγορά (Buy Online) και την παράδοσή του (Υπηρεσία Home Delivery). Εξίσου σημαντικά είναι και τα test drive που προσφέρονται, μαζί με τα κανάλια διανομής/αντιπροσωπείες Citroen που φτάνουν σε ένα εξόχως κολακευτικό νούμερο.

Ακόμη πιο κολακευτική είναι και η τιμή εκκίνησης του οχήματος που ανέρχεται στα 7.350 ευρώ με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης Β΄ Κύκλου Δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», ενώ για νέους κάτω από 29 ετών η κρατική επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ και η τελική τιμή του οχήματος δε ξεπερνά τις 6.350 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Citroen συνεχίζει να καινοτομεί και για τους επαγγελματίες με την κυκλοφορία του My Ami Cargo, μια μοναδική και έξυπνη λύση ηλεκτρικής διανομής, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα του Ami. Με μήκος μόλις 2,4 μ., ο συνολικός όγκος φόρτωσης ξεπερνά τα 400 λίτρα και το ωφέλιμο φορτίο φθάνει τα 140 κιλά, χάρη στον βελτιστοποιημένο μεταβλητό διαθέσιμο χώρο που καταλαμβάνει τη θέση του συνοδηγού. Αυτή η νέα ηλεκτρική πρόταση αποτελεί μια ευέλικτη και μοντέρνα απάντηση στις νέες ανάγκες κινητικότητας τοπικών εταιρειών για διανομές και παραδόσεις προϊόντων, εμπόρων, τεχνιτών, αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, τοπικών αρχών και διοικήσεων, ακόμη και κατασκευαστών.

Το My Ami Cargo συνδυάζει τη χωρητικότητα φόρτωσης, τη λειτουργικότητα του φορητού γραφείου και τα οφέλη της ηλεκτρικής κινητικότητας, όπως μηδενικές εκπομπές CO2 και δωρεάν πρόσβαση σε περιοχές με ελεγχόμενη κυκλοφορία. Η φόρτιση είναι εύκολη σε μόλις 3 ώρες σε μια τυπική/οικιακή πρίζα, ενώ δεδομένη είναι η ξεκούραστη μετακίνηση χάρη στην ηλεκτρική υπόσταση του μοντέλου και το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος χρήσης. Το My Ami Cargo προσφέρει μεγαλύτερη προστασία, βελτιωμένη χωρητικότητα φόρτωσης σε σύγκριση με ένα δίτροχο ή τρίκυκλο όχημα, ενώ αποδεικνύεται πιο ευέλικτο από τα επαγγελματικά οχήματα χάρη στο εξαιρετικά συμπαγές σχήμα και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του σε ότι έχει να κάνει με τους χειρισμούς του οδηγού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ