Αποκάλυψη για το Volkswagen ID. Buzz GTX των 340 ίππων

Volkswagen ID. Buzz GTX

Την ισχυρότερη έκδοση του μέχρι σήμερα γνωστού ID. Buzz αποκάλυψε η Volkswagen προικίζοντας την επιβατική εκδοχή του γερμανικού van με δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 340 ίππων.

Εκρηκτικές επιδόσεις υπόσχεται και έναν δυναμικότερο, πέρα από κάθε αμφιβολία, χαρακτήρα υπόσχεται η νέα έκδοση του Volkswagen ID. Buzz, η οποία διαθέτει τα διακριτικά GTX και τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του σύγχρονο «Bulli».

Η έκδοση GTX του ID. Buzz εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες -έναν σε κάθε άξονα- προσφέροντας στον οδηγό του 340 ίππους, καθώς και την ευκαιρία να αξιοποιήσει το γεγονός ότι η κίνηση μεταδίδεται επί της ουσίας και στους τέσσερις τροχούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Volkswagen, το δικινητήριο και τετρακίνητο ID. Buzz GTX επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, ωστόσο, η μέγιστη ταχύτητα κίνησης περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160 χλμ./ώρα.

Στη βασική έκδοση, το ID. Buzz GTX προσφέρεται με μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 79 kWh ενώ σε εκείνη με το επιμηκυμένο μεταξόνιο, η ενεργειακή χωρητικότητα των συσσωρευτών αυξάνεται στα 86 kWh.

Η αυτονομία του ID. Buzz GTX δεν έχει ανακοινωθεί, καθώς απέχουμε τουλάχιστον δύο μήνες από την έναρξη των πωλήσεών του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Αυτό που αξίζει να γνωρίζετε είναι το γεγονός ότι η ισχύς φόρτισης του ID. Buzz GTX φτάνει τα 200 kW, την ίδια στιγμή που η ικανότητα έλξης του αυτοκινήτου ανέρχεται πλέον στα 1.800 κιλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ