Φαντασμαγορική προβολή της BMW iX στο attica the Department Store

BMW ix Attica

Το BMW Group Hellas δημιουργεί μία καινοτόμα ψηφιακή βιτρίνα που διεγείρει κάθε φαντασία, ξεπερνώντας κάθε όριο στο πολυκατάστημα attica City Link, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η απεικόνιση της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX βρίσκεται στο επίκεντρο μιας οθόνης υψηλής ευκρίνειας. Γύρω από αυτήν και σε βάθος, υπάρχουν τρισδιάστατα κινούμενα στοιχεία που δημιουργούν μία εντυπωσιακή τρισδιάστατη σύνθεση που εκπονεί μια διαφορετική προοπτική μεταξύ του πραγματικού και του "φανταστικού". Τα στοιχεία κινούνται με τέτοιο τρόπο που αναδεικνύουν πλήρως τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τεχνολογικής ναυαρχίδας της BMW σε συνδυασμό με ένα ηχηρό μήνυμα: «Γεννημένη από ένα όραμα. Με την δύναμη της ηλεκτροκίνησης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ιδέα που εναρμονίζεται απόλυτα με τις αρχές της BMW για την ηλεκτρική κινητικότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών με φουτουριστικό τρόπο. Όλα τα στοιχεία που απεικονίζονται είναι εμπνευσμένα από τις έννοιες της κυκλικής οικονομίας και της κυκλικής σχεδίασης που βασίζονται σε τέσσερις αρχές RE:THINK, RE:DUCE, RE:USE και RE:CYCLE.

BMW iX Attica

Ανακαλύψτε όλες τις φωτογραφίες, τα videos και τα stories στο λογαριασμό Instagram της BMW Hellas (@bmwhellas) και ζήστε την εμπειρία ζωντανά, μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2021 στο attica the Department Store (City Link, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα).

Πολλοί διακεκριμένοι επώνυμοι από διαφορετικούς χώρους, καθώς και φίλοι της BMW, βίωσαν αυτή τη μοναδική εμπειρία (#THEiXperience) από κοντά και φωτογραφήθηκαν μπροστά στη βιτρίνα της επιβλητικής BMW iX περνώντας το δικό τους ξεχωριστό αειφόρο μήνυμα.

Δείτε το video με την ψηφιακή 3D εμπειρία BMW #THEiXperience @attica:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ