Στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Audi Q2 (τιμές)

Audi Q2

Η Audi λανσάρει την ανανεωμένη εκδοχή του Q2. Δείτε τα βασικά στοιχεία του μοντέλου και τις τιμές του ανά έκδοση.

Εξωτερικά, στο ανανεωμένο Audi Q2 διατηρεί τη σπορ εμφάνιση η οποία πλέον είναι ακόμα πιο έντονη, με ευρεία χρήση πολυγωνικών μοτίβων σε όλο το αμάξωμα. Το οκταγωνικό Singleframe, η οπτική ταυτότητα του μοντέλου στο μπροστινό τμήμα είναι μεγαλύτερο και πιο εμβληματικό. Το μήκος είναι μεγαλύτερο, στα 4,21 μέτρα, ενώ το πλάτος και το ύψος παρέμειναν τα ίδια (1,79 και 1,54 μέτρα αντίστοιχα).

Στο εσωτερικό τώρα, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μερική ανανέωση της καμπίνας: νέοι αεραγωγοί, νέος μοχλός ταχυτήτων ή νέος επιλογέας του S tronic, νέοι συνδυασμοί υλικών και επενδύσεων συμπληρώνονται με το προαιρετικό πακέτο ambient φωτισμού, ενώ η φωτιζόμενη διακοσμητική λωρίδα στον πίνακα οργάνων και οι αντίστοιχες στα γόνατα στην κεντρική κονσόλα, φωτίζουν με ιδιαίτερα κομψό τρόπο το εσωτερικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Audi Q2

Ο 1.5 TFSI 150 PS, με ροπή 250 Nm και τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων (COD) για χαμηλότερη κατανάλωση, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic 7-σχέσεων και παραμένει μια από τις βασικές επιλογές της γκάμας. Συμπληρώνεται από τον 1.0 TFSI με 110 PS και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων. Στους πετρελαιοκινητήρες, ο 2.0 TDI συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο S tronic και διατίθεται με ισχύ 116 ή 150 PS, με την τελευταία να είναι η μόνη έκδοση με τετρακίνηση quattro.

Audi Q2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι οι κινητήρες συμμορφώνονται με το νέο πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6 AP και η τεχνολογία διπλής δόσης AdBlue των κινητήρων ντίζελ, ελαχιστοποιεί τις εκπομπές NOx. Το νέο Q2 διαθέτει στάνταρ προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης, με το τιμόνι να γίνεται όλο και πιο άμεσο καθώς αυξάνεται η γωνία στροφής. Προαιρετικά, το γερμανικό SUV εξοπλίζεται με σπορ ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά δέκα χιλιοστά. Εναλλακτικά, η ανάρτηση διαθέτει έλεγχο απόσβεσης, που αυξάνει περαιτέρω το εύρος μεταξύ άνεσης και δυναμισμού και προαιρετικά περιλαμβάνει το Audi drive select.

Οι τιμές του μοντέλου διαμορφώνονται ως εξής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ