Στην Ελλάδα το νέο Audi A1 allstreet (τιμές)

Audi A1 allstreet 1

Το νέο premium αστικό crossover της Audi διατίθεται σε μία έκδοση κινητήρα, με χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν διπλού συμπλέκτη.

Η Audi άλλαξε πρόσφατα το όνομα της crossover έκδοσης του A1 Sportback και από citycarver, το έκανε allstreet. Το Audi A1 allstreet παραμένει προσθιοκίνητο, και ας παραπέμπει η νέα ονομασία του στις τετρακίνητες εκδόσεις allroad των A4 και A6.

Audi A1 allstreet 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Audi A1 allstreet διατηρεί την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, αλλά φέρει εμπλουτισμένη χρωματική παλέτα, νέα εξοπλιστικά πακέτα και αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων.

Audi A1 allstreet 4

Η γκάμα κινητήρων αποτελείται από τον 1.5 TFSI με το σύστημα απενεργοποίησης της καύσης δύο κυλίνδρων (CoD), που αποδίδει 150 ίππους και 250 Nm, και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη S tronic επτά σχέσεων. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, για να επιταχύνει από στάση 100 χλμ./ώρα απαιτεί 8,3 δλ. και η τελική ταχύτητα ακουμπά τα 215 χλμ./ώρα.

Audi A1 allstreet 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή εκκίνησης της γκάμας του νέου Audi A1 allstreet έχει καθοριστεί στα 26.500 ευρώ και αφορά την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος, καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα, με δυνατότητα επέκτασής της για άλλο τόσο.

A1 allstreet 35 TFSI 150 PS: 26.500 ευρώ
A1 allstreet 35 TFSI 150 PS S tronic: 28.900 ευρώ

Audi A1 allstreet 5

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ