Στην Ελλάδα η Ford Mustang Mach-E με την αυξημένη αυτονομία (+τιμές)

Ford Mustang Mach-E

Η Ford προχώρησε σε αύξηση της αυτονομίας της Mustang Mach-E, με το αναβαθμισμένο μοντέλο να είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα. Δείτε τα χαρακτηριστικά της, αλλά και τις τιμές.

Η νέα Ford Mustang Mach-E M.Y. 2022 αποκτά μια αναβάθμιση στο σύστημα διαχείρισης ενέργειας της μπαταρίας, ενώ αυξάνει και την ωφέλιμη χωρητικότητα της μπαταρίας της στις 70 kWh (από 68 kWh) στις εκδόσεις Standard Range και στις 91 kWh (από 88 kWh) στις εκδόσεις Extended Range.

Παράλληλα, έχουν γίνει αναβαθμίσεις και στο σύστημα διαχείρισης της φόρτισης του αυτοκινήτου και κυρίως στο πόσο γρήγορα φορτίζει η μπαταρία όταν βρίσκεται πάνω από το 80% της χωρητικότητάς της (στο σημείο αυτό και για λόγους προστασίας της μπαταρίας, πέφτει συνήθως στα ηλεκτρικά η ενέργεια που παρέχεται κατά τη φόρτιση).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Mustang Mach-E

Ως αποτέλεσμα τώρα της παραπάνω αναβάθμισης στη Mustang Mach-E, το ηλεκτρικό SUV της Ford μπορεί να προσφέρει έως και 7,4% παραπάνω αυτονομία με μια φόρτιση συγκριτικά με πριν, αυξάνοντας έτσι την μέγιστη αυτονομία για την έκδοση με την Standard μπαταρία στα 472 χιλιόμετρα από 440 χιλιόμετρα πριν.

Ήδη, η αναβαθμισμένη Ford Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά για παραγγελίες, με τις παραδόσεις να αναμένονται στα τέλη Μαρτίου. Οι τιμές της στη χώρα μας έχουν οριστεί ως εξής:

Mustang Mach-E RWD Standard Range: 56.618 ευρώ
Mustang Mach-E RWD Extended Range: 61.516 ευρώ
Mustang Mach-E AWD (4X4) Standard Range: 61.994 ευρώ
Mustang Mach-E AWD (4X4) Extended Range: 66.836 ευρώ
Mustang Mach-E GT: 79.980 ευρώ

Ford Mustang Mach-E
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με βάση την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά», οι τιμές των τριών πρώτων εκδόσεων της Mustang Mach-E μειώνονται και διαμορφώνονται ως εξής:

Mustang Mach-E RWD Standard Range: 50.618 ευρώ
Mustang Mach-E RWD Extended Range: 55.516 ευρώ
Mustang Mach-E AWD (4X4) Standard Range: 55.994 ευρώ

Θα πρέπει να σημειωθεί τέλος ότι η αναβάθμιση αυτή αναμένεται να ισχύσει και για τις Mustang Mach-E που κυκλοφορούν ήδη, οι οποίες θα λάβουν ένα over-the-air update του λογισμικού τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ