Το νέο Audi Q8 έφτασε στην Ελλάδα -Δείτε τις τιμές

Audi Q8

Το κορυφαίο SUV στην γκάμα της Audi ανανεώθηκε σε εξοπλιστικό και σχεδιαστικό επίπεδο, φτάνοντας στη χώρα μας σε εκδόσεις βενζίνης και diesel, απόδοσης 340 και 286 ίππων αντιστοίχως.

Μια νέα αρχή ευελπιστεί να πραγματοποιήσει το Audi Q8 με αφορμή την εξοπλιστική και σχεδιαστική αναβάθμιση που δέχθηκε σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την είσοδό του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το ανανεωμένο Audi Q8 διακρίνεται χάρη στο ανασχεδιασμένο ρύγχος του, όπου δεσπόζει ο δυναμικότερος προφυλακτήρας και φυσικά η θηριώδης κεντρική εισαγωγή αέρα.

Νέοι είναι και οι προβολείς, τεχνολογίας LED, οι οποίοι συμβάλουν στην ανάδειξη του σύγχρονου τεχνολογικού προφίλ του αυτοκινήτου.

Audi Q8
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα στις κορυφαίες εξοπλιστικές εκδόσεις, προσφέρονται προβολείς LED Matrix και LED Matrix HD, με τεχνολογία Laser.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι OLED εξασφαλίζοντας στο κορυφαίο SUV της Audi μια ιδιαίτερη φωτεινή υπογραφή.

Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και ειδικότερα στον κατάλογο του εξοπλισμού, όπου μπορεί κανείς να συναντήσει στοιχεία όπως η κάμερα οπισθοπορείας του ούτως ή άλλως αναβαθμισμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Audi Q8

Από εκεί και πέρα ο λόγος περνά στα κινητήρια σύνολα και ειδικότερα το εξακύλινδρο σύνολο βενζίνης των 3,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 340 ίππους και 500 Nm ροπής, επιτρέποντας στο ανανεωμένο Audi Q8 να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 5,6 δευτερόλεπτα.

Εναλλακτικά μπορεί κανείς να αποκτήσει την επίσης εξακύλινδρη έκδοση diesel, η απόδοση της οποίας αγγίζει τους 286 ίππους και 600 Nm ροπής, επιταχύνοντας από στάση το ανανεωμένο Audi Q8 σε μόλις 6,1 δευτερόλεπτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Audi Q8

Όλοι οι V6 κινητήρες διαθέτουν στο πλευρό τους ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48V, το οποίο περιορίζει την κατανάλωση καυσίμου και τους εκλυόμενους ρύπους, ενώ στον βασικό εξοπλισμό ανήκει και ο συνδυασμός του αυτόματου κιβωτίου των οκτώ σχέσεων με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης.

Το ανανεωμένο Audi Q8 διατίθεται στην ελληνική αγορά στην τιμή των 111.900 ευρώ για την έκδοση diesel των 286 ίππων, ενώ για την έκδοση βενζίνης των 310 ίππων θα χρειαστεί να καταβάλλει κανείς το ποσό των 114.900 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ