Νέα καύσιμα AVIN Action για μεγάλη οικονομία κίνησης και προστασία του οχήματος

AVIN Action fuel

Η AVIN παρουσιάζει τη νέα γενιά καυσίμων, τα Action Fuels, τα οποία υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και προστασία.

Το νέο αυτό καύσιμο αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μία φορά τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για παροχή καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν κάθε απαίτηση του καταναλωτή, όποιος τύπος οδηγού και αν είναι, όποια διαδρομή και αν κάνει.

Τα νέα καύσιμα της AVIN προστατεύουν 100% το όχημα λόγω της ειδικής τεχνολογίας Safety Net και βελτιωμένη λειτουργία σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Εξίσου σημαντικό είναι ότι είναι συμβατά με όλα τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Για τα βενζινοκίνητα οχήματα, η νέα Action 100 είναι ένα καύσιμο υψηλών οκτανίων και υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για αυτούς που θέλουν μόνο το καλύτερο για το όχημα τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσφέρει οικονομία καυσίμου έως 7% βασισμένη σε test οχημάτων σε πραγματικές συνθήκες και σε test με δυναμόμετρο, έως 100% καθαριστική δράση, βέλτιστο καθαρισμό των μπεκ ψεκασμού, έως και ≥94% cleanup στις πρώτες 24 ώρες λειτουργίας, περιβαλλοντική προστασία με μείωση έως και 6% στο αποτύπωμα άνθρακα (CO2  footprint) καθώς και μείωση εκπομπών σε CO, HC, ΝOx, αυξημένη απόδοση με βελτίωση της ισχύος έως και 4,2% και βελτίωση της επιτάχυνσης έως 4,4% & 5,9% σε 0-100km/h & 0-200km/h αντίστοιχα, καθώς και βελτίωση της ροπής και ομαλότερη λειτουργία της μηχανής μέσω της καθαριστικής δράσης και της σημαντικής μείωσης των τριβών που επιφέρει το νέο καύσιμο.

AVIN

Στην περίπτωση των οχημάτων diesel, τα πλεονεκτήματα είναι εξίσου πολλά, αφού προσφέρεται υψηλή οικονομία καυσίμου έως 7% βασισμένη σε test οχημάτων σε πραγματικές συνθήκες και σε test με δυναμόμετρο, πολύ υψηλή καθαριστική δράση από το πρώτο γέμισμα στα μπεκ ψεκασμού του κινητήρα, προστασία του περιβάλλοντος με μείωση έως και 6% στο αποτύπωμα άνθρακα (CO2 footprint) καθώς και μείωση εκπομπών σε CO και αιθάλη, βέλτιστη απόδοση με έως και 4 επιπλέον κετάνια (~ +8%) και μείωση των τριβών, δραστική ελάττωση του θορύβου της μηχανής, σημαντική μείωση του αφρισμού του πετρελαίου ώστε να έχουμε ταχύτερο και πληρέστερο γέμισμα, πλήρη αντιπαγωτική προστασία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως τόνισε και ο Γενικός Διευθυντής της Avin, κος Γιάννης Ραπτάκης: «Με τα νέα καύσιμα Action Fuels, η AVIN αποδεικνύει για άλλη μία φορά τι σημαίνει εξέλιξη και ποια αξία προσδίδει σε ένα σήμα σαν αυτό της AVIN. Αν μπορούσα να συμπυκνώσω σε μία φράση: H AVIN έρχεται από μακριά, και θα πάει μακριά. Είμαστε μια εταιρεία με θεμέλια και αξίες. Συνδεδεμένη με το ελληνικό αίσθημα και με το μέγεθος του Ομίλου Motor Oil στον οποίο ανήκει. Με ιστορία κοντά στα 50 χρόνια, με κυρίαρχη επιλογή την πρωτοπορία, την καινοτομία την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Γιατί η εμπιστοσύνη είναι ο νούμερο ένα παράγοντας επιλογής καυσίμων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ