Η Volvo παρουσιάζει στο κοινό για πρώτη φορά το νέο EX30 –Πού θα το δείτε

Volvo EX30

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30 παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, στην έκθεση Αυτοκίνηση και Electromobility 2023.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο μοντέλο το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Το πιο μικρό SUV της Volvo είναι μεγάλο σε καινοτομίες και ασφάλεια, με νέες λειτουργίες που προστατεύουν τους επιβάτες του και όσους κινούνται γύρω του. Με σκανδιναβικό design που εντυπωσιάζει, το Volvo EX30 διαθέτει εσωτερικό με προηγμένα βιώσιμα υλικά, έξυπνη διάταξη χώρων και το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από κάθε άλλο Volvo μέχρι σήμερα.

Volvo EX30
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αυτονομία έως 480 χλμ., χρόνο ταχείας φόρτισης 26 λεπτά (10-80%) και κορυφαίες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα), το νέο EX30 θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μικρών premium SUV.

Volvo EX30

Εκτός από το EX30, η Volvo παρουσιάζει στην έκθεση τις νέες εκδόσεις των αμιγώς ηλεκτρικών XC40 και C40 που εφοδιάζονται με νέα συστήματα κίνησης και παρέχουν αυξημένη αυτονομία, έως 580 χλμ.

Volvo XC40
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κοινό της έκθεσης θα μπορεί επίσης να δει τα XC60 Recharge και XC90 Recharge, το μεσαίο και το μεγάλο SUV της σουηδικής εταιρείας, που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης με δυνατότητα καθημερινής οδήγησης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.

Volvo XC60

Η έκθεση Αυτοκίνηση και Electromobility 2023 πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) από τις 23 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Η Volvo συμμετέχει στην έκθεση Αυτοκίνηση και Electromobility μέσω των Επίσημων Διανομέων της Αττικής: Volvo Βελμάρ, Volvo Σφακιανάκης και Volvo Σαρακάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ