Έρχεται το Σεπτέμβριο η μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Έκθεση Αυτοκίνηση

Στις 23 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση Auto and Electromobility 2023, η οποία θα φιλοξενήσει τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο του αυτοκινήτου, της ηλεκτροκίνησης και των νέων λύσεων κινητικότητας.

Η Έκθεση Auto & Electromobility 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου «Tae Kwon Do» από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2023.

Πρόκειται για έναν νέο χώρο όπου θα διοργανωθεί η μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ο οποίος βρίσκεται στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, είναι απόλυτα προσβάσιμος για όλους τους ενδιαφερόμενους, ενώ διαθέτει άνετες και λειτουργικές εγκαταστάσεις.

Mercedes ΔΕΘ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη νέα έκθεση το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά μια σειρά από καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, πολλά εκ των οποίων θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Παράλληλα, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στις νέες εξελίξεις που φέρνει η ηλεκτροκίνηση, αλλά και στο ξεκάθαρο μέλλον των μετακινήσεών μας με οχήματα μηδενικών ρύπων.

Στην Έκθεση Auto & Electromobility 2023 ιδιαίτερη θέση θα έχει και η μικροκινητικότητα (electromobility), με όλες τις τελευταίες προτάσεις να παρουσιάζονται μπροστά στο κοινό της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ