Ξεκίνησε η Auto & e-Mobility 2022 στην 86η ΔΕΘ (εικόνες και video)

ΔΕΘ Auto

Άνοιξε τις πύλες της η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και μαζί της η θεματική ενότητα Auto & e-Mobility 2022 στην οποία παρουσιάζονται νέα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.

Στην Auto & e-Mobility 2022 οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις εξελίξεις της αυτοκίνησης, της ηλεκτροκίνησης, των υβριδικών οχημάτων αλλά και της μικροκινητικότητας.

Στο περίπτερο 17 της ΔΕΘ, οι επισκέπτες θα μπορούν να συναντήσουν όλα τα καινούρια μοντέλα σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα από τις εταιρείες Citroen, Dacia, DS, Ford, Hyundai, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Eco Car, Arpe-Vehicles και Mototruck.

ΔΕΘ Auto
Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών (κέντρο) στην Auto & e-Mobility 2022, μαζί με τον Άρη Γαλανόπουλο (δεξιά) και τον Παναγιώτη Ριτσώνη, Marketing Senior Manager Mercedes-Benz Cars (αριστερά).
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται ξεχωρίζει η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του νέου ηλεκτρικού Opel Rocks-e, αλλά και μοντέλα όπως το νέο Citroen Ami, το καινούργιο DS 4, το νέο Peugeot 308 και το e-2008, οι ηλεκτρικές Mercedes EQB, EQE και EQV, τα νέα Opel Astra και Grandland, το Dacia Duster, τα Renault Arkana και Clio, καθώς και η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E και το Ford Puma.

ΔΕΘ Auto

Η φετινή ΔΕΘ, όπου τιμώμενη χώρα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έρχεται για άλλη μία χρονιά να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία αλλά και τη σημαντικότητά της ως κέντρο των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς με έμφαση στις μετακινήσεις, το εμπόριο, την ενέργεια και την τεχνολογία.

ΔΕΘ Auto
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της για το κοινό σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022. Το ωράριο της Έκθεσης είναι 10:00 με 22:00 τα Σαββατοκύριακα και 16:00 με 22:00 τις καθημερινές.

ΔΕΘ Auto

Δείτε video από την Auto & e-Mobility 2022

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ