Στην Ελλάδα το νέο Renault Clio -Από 158 ευρώ/μήνα και όφελος έως 3.000 ευρώ

Renault Clio 2024

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά την πορεία του στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Renault Clio, καθώς προσφέρεται με όφελος έως 3.000 ευρώ και δυνατότητα απόκτησης από 158 ευρώ/μήνα.

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, το Renault Clio, επιστρέφει στο προσκήνιο της επικαιρότητας μετά και την πρόσφατη επικαιροποίηση των προδιαγραφών του.

Με νέο σχεδιαστικό «πρόσωπο» και ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό, το Renault Clio προσφέρεται στην ελληνική αγορά με τέσσερα διαφορετικά κινητήρια σύνολα και όφελος που φτάνει τα 3.000 ευρώ.

Renault Clio 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, το γαλλικό best seller διατήρησε κάτω από το καπό του τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου, ο οποίος προσφέρεται σε δύο διαμορφώσεις, εκείνη των 90 ίππων και του διπλού καυσίμου (βενζίνη/lpg) των 100 ίππων.

Με 100 ίππους διατίθεται και ο πετρελαιοκινητήρας του 1,5 λίτρου, ενώ στην κορυφή της γκάμας του ανανεωμένου Renault Clio παραμένει η υβριδική έκδοση E-Tech απόδοσης 145 ίππων.

Renault Clio 2024

To Renault Clio του 2023 προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού -δύο κατά περίπτωση- με τιμή εκκίνησης τα 20.570 ευρώ. Στην τιμή αυτή βέβαια δεν περιλαμβάνεται το όφελος, το οποίο ανάλογα με την έκδοση μπορεί να φτάσει έως και τα 3.000 ευρώ.

Πέρα από το όποιο οικονομικό όφελος, η απόκτηση του ανανεωμένου Renault Clio γίνεται πιο εύκολη χάρη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο προβλέπει την καταβολή μηνιαίας δόσης από 158 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Renault Clio 2024

Στους προνομιακούς όρους του χρηματοδοτικού προγράμματος θα πρέπει κανείς να συμπεριλάβει την 5ετη εργοστασιακή εγγύηση, τη δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες και τη δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας για τρία χρόνια.

Τέλος, σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το ανανεωμένο Renault Clio είναι ετοιμοπαράδοτο ενώ σε περίπτωση παραγγελίας προσφέρεται η ασφάλεια της δέσμευσης τιμής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ