Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος σε όλα τα μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

Fiat Tipo Cross

Με στόχο τις ασφαλείς και άνετες διαδρομές για όλους τους κατόχους, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional στην Ελλάδα προσφέρει Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο για την περίοδο της άνοιξης.     

Συνεπής στην προσφορά υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, αλλά και υψηλής προστιθέμενης αξίας, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει για ακόμα μια χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up. Όπως πάντα, στόχος είναι οι χρήστες των οχημάτων να λάβουν εξειδικευμένες υπηρεσίες από πιστοποιημένους μηχανικούς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.

Το Spring Check Up, δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Με την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου, ο έλεγχος όλων των βασικών συστημάτων του αυτοκινήτου είναι κρίσιμης σημασίας. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Spring Check Up 2022, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Alfa Romeo Giulia

Ο δωρεάν έλεγχος Spring Check Up 2022, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών των παραπάνω μαρκών, έχει ισχύ από τις 11 Απριλίου, έως και τις 10 Ιουνίου και είναι διαθέσιμος τόσο για τα επιβατικά, όσο και τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV).

Παράλληλα, με έμφαση στην προστασία της υγείας, στο πλαίσιο του Spring Check Up 2022, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου τους, με το ειδικό φίλτρο Prime, χωρίς επιβάρυνση σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας. Το φίλτρο καμπίνας Prime, αποτελεί μέρος του πρωτοποριακού πακέτου D-Fence και απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Παράλληλα το φίλτρο εξουδετερώνει σχεδόν πλήρως (98%) τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. Το φίλτρο τοποθετείται μεταξύ της καμπίνας και της εισαγωγής αέρα και φιλτράρει τόσο τον εξωτερικό αέρα που περνά από τους αεραγωγούς, όσο και τον αέρα που περνά μέσω του συστήματος κλιματισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jeep Compass

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί και το προσωπικό της Mopar είναι στην υπηρεσία των πελατών της, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα όλοι οι κάτοχοι Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional να έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spring Check Up 2022, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο επισκευαστών των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ