Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Toyota C-HR -Όλες οι τιμές του ιαπωνικού best seller

Toyota C-HR 2023 1

Την εμπορική πορεία του στην ελληνική αγορά ξεκινά το νέο Toyota C-HR με την τιμή του στη χώρα μας να ξεκινά από τα 29.300 ευρώ.

Από σήμερα, 1 Αυγούστου, το νέο Toyota C-HR αρχίζει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, με την εκκίνηση των online κρατήσεων.

Μέσω της νέας αυτής πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι έρχονται ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του δικού τους Toyota C-HR, μιας και μέσω της ολοκλήρωσης της διαδικασίας, οι πελάτες θα λάβουν άμεση προτεραιότητα στην παραλαβή του αυτοκινήτου τους.

Μετά την αποκάλυψη του νέου Toyota C-HR στα τέλη Ιουνίου, η online κράτηση έρχεται να μετουσιώσει το υψηλό ενδιαφέρον των πελατών σε απτή εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota C-HR Ελλάδα

Έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.toyota.gr, να προχωρούν σε διαμόρφωση της έκδοσης που τους ενδιαφέρει, σε επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου που τους εξυπηρετεί και στη συνέχεια σε online κράτηση, χωρίς κάποια χρέωση.

O εξοπλισμός του νέου Toyota C-HR

Το νέο Toyota C-HR διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 29.300 ευρώ, μέσα από την έκδοση C-ULT, η οποία λανσάρεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό, ασύγκριτα αναβαθμισμένου έναντι της απερχόμενης γενιάς, σε όλες τις διαστάσεις, με εστίαση στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας κινητήρων και πολυμέσων.

Toyota C-HR Ελλάδα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρώτη έκδοση διατίθενται πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’, σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8’’ και πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση στο Apple Car Play, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθώς, φυσικά, και την 5η γενιά Toyota Hybrid Electric και 3η γενιά Toyota Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον βασικό του εξοπλισμό.

Toyota C-HR Ελλάδα

Στην online πλατφόρμα θα διατίθενται προς κράτηση οι εκδόσεις C-LUB, C-HIC, GR SPORT, PREMIERE EDITION και GR SPORT ULTIMATE EDITION, εξαιτίας της προτεραιότητας που έχει δοθεί στις παραγωγές στα εργοστάσια.

Oι κινητήρες του νέου Toyota C-HR

Για πρώτη φορά στη σύντομη αλλά εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του, το C-HR θα προσφέρεται και σε plug-in υβριδικές εκδόσεις. Πρόκειται για ένα σύνολο το οποίο συνδυάζει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνδυαστικά 223 ίππους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κρισιμότερο στοιχείο του plug-in υβριδικού συνόλου είναι οι μπαταρίες ιόντων λιθίου, η πλήρη φόρτιση των οποίων διασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία 66 χιλιομέτρων.

Η plug-in διαμόρφωση του νέου C-HR συνιστά την ισχυρότερη και ταχύτερη έκδοση στη νεοσύστατη γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου. Σύμφωνα με την Toyota, η διαδικασία της επιτάχυνσης θα ολοκληρώνεται σε 7,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 χλμ./ώρα.

Ο τίτλος του πιο προσιτού C-HR ανήκει σε εκείνη την έκδοση η οποία εφοδιάζεται το συμβατικό υβριδικό σύνολο, το όποιο έχει αφετηρία των ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης του 1,8 λίτρου αποδίδοντας 140 ίππους, ενώ για εκείνους που θα θελήσουν να αποκτήσουν μια τετρακίνητη διαμόρφωση, τότε ο συνδυασμός του δίλιτρου κινητήρα βενζίνης με τους δύο ηλεκτροκινητήρες στο self charging υβριδικό σύνολο των 198 ίππων αποτελεί μονόδρομο.

Oι τιμές του νέου Toyota C-HR

Toyota C-HR 1.8L HEV από 29.300 ευρώ
Toyota C-HR 2.0L HEV από 35.270 ευρώ
Toyota C-HR 2.0L HEV AWD-i από 37.207 ευρώ
Toyota CHR 2.0L PHEV από 39.470 ευρώ

Οι πρώτες παραδόσεις του νέου Toyota C-HR στη χώρα μας αναμένεται να πραγματοποιηθούν στα τέλη του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ