Παραγγείλτε online το νέο Ford Explorer Plug-In Hybrid

Ford Explorer

Η νέα πλατφόρμα online παραγγελιών στον ιστότοπο της Ford στην Ελλάδα σας δίνει τη δυνατότητα με λίγα μόλις «κλικ» να δείτε, διαμορφώσετε, επιλέξετε και τελικά παραγγείλετε το νέο, 7θέσιο Explorer Plug-In Hybrid.

Υπερθεματίζοντας στον πρωταγωνιστικό ρόλο του διαδικτύου στη σύγχρονη εποχή, η Ford Motor Ελλάς δεν σταματά να εξελίσσει και να αναβαθμίζει τις online υπηρεσίες της δίνοντας ξεχωριστή έμφαση και στον τομέα του e-commerce. Έτσι, μετά την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες της Ford στην Ελλάδα μπορούν τώρα να εμβαθύνουν σε ένα online ταξίδι καινοτόμων υπηρεσιών και για το Explorer Plug-In Hybrid.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet, ή ακόμα και του κινητού σας τηλεφώνου και με απλά βήματα, η νέα, απόλυτα λειτουργική πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς του νέου, 7θέσιου Explorer Plug-In Hybrid την οποία μπορεί εύκολα να βρει κανείς στο www.ford.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε με ακρίβεια την έκδοση που επιθυμείτε και να τη διαμορφώσετε πλήρως, ενώ στη συνέχεια από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας να την παραγγείλετε online με μερικά ακόμα «κλικ», επιλέγοντας ταυτόχρονα και τον Έμπορο από τον οποίο επιθυμείτε να την παραλάβετε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Explorer

Επιπρόσθετα, η Ford σας παρέχει σήμερα μέσα από τη σχετική πλατφόρμα την ευκαιρία εφόσον το επιθυμείτε, να δείτε και να αναζητήσετε το Explorer Plug-In Hybrid που θέλετε να αγοράσετε μέσα από μία λίστα που περιέχει όλο το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας για το νέο Explorer Plug-In Hybrid περιλαμβάνουν επίσης πολλές ακόμα δυνατότητες και καινοτόμες λειτουργίες που έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο να καταστήσουν την εμπειρία σας κορυφαία. Έτσι, πέρα από όλα τα παραπάνω, μπορείτε τώρα να επιλέξετε αν το νέο Explorer Plug-In Hybrid που έχετε επιλέξει να αγοράσετε θα παραδοθεί σε εσάς στο κατάστημα ενός Εμπόρου Ford, ή σε άλλο χώρο που εσείς θα υποδείξετε.

Ford Explorer
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαθέσετε το παλιό σας αυτοκίνητο για ανταλλαγή, η online πλατφόρμα διαμόρφωσης και παραγγελίας για το νέο Explorer Plug-In Hybrid σας επιτρέπει με εύκολα βήματα να ενημερώσετε τον Έμπορο Fοrd. Το μόνο που έχετε να κάνετε σε αυτό το στάδιο είναι απλά να καταγράψετε μέσα από συγκεκριμένα πεδία τα στοιχεία του μεταχειρισμένου οχήματός σας ώστε ο Έμπορος Ford να προχωρήσει στην εκτίμηση της αξίας του. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα!

Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε ακόμη και το χρόνο παράδοσης του νέου αυτοκινήτου σας. Πιο συγκεκριμένα, όταν το αγαπημένο σας Explorer Plug-In Hybrid φτάσει στον Έμπορο Ford, θα λάβετε μία σχετική ειδοποίηση και στη συνέχεια μπορείτε να προγραμματίσετε εσείς τον χρόνο που σας βολεύει να πραγματοποιηθεί η παράδοσή του χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Λογαριασμού Ford.

Ford Explorer
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, από τη στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες όσο και χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία της μέσα από ηλεκτρονική αλληλογραφία. Οι ειδοποιήσεις που μπορούν να ληφθούν αφορούν μεταξύ άλλων τόσο το στάδιο παραγωγής του αυτοκινήτου σας, αλλά και την παρακολούθηση της πορείας του μέχρι την άφιξη του στην Ελλάδα αλλά και την πρώτη περίοδο χρήσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ