Άμεσα διαθέσιμα όλα τα νέα επαγγελματικά της Ford

Ford Pro Family

Η Ford διαθέτει πλούσια γκάμα επαγγελματικών οχημάτων και η παραγγελία τους έχει ελάχιστο χρόνο αναμονής στη χώρα μας.

Η εγχώρια αντιπροσωπεία της Ford φρόντισε για ικανή ροή στην έλευση των νέων παραγγελιών των επαγγελματικών οχημάτων της, εξασφαλίζοντας καλή διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι όποιο μοντέλο και εάν επιλέξτε από την γκάμα της Ford Pro, θα το παραλάβετε μέσα στη χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, το μικρότερο Courier διατίθεται σε τρεις εκδόσεις (Trend, Limited και Sport) και συνδυάζεται είτε με τον βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost είτε με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 EcoBlue. Και οι δύο εκδόσεις έχουν ισχύ 100 ίππων και η παράδοσή τους είναι προγραμματισμένη από τον Ιούλιο. Η γκάμα έχει τιμή εκκίνησης τα 19.755 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Transit Courier

Το αμέσως μεγαλύτερο Connect βγαίνει σε τέσσερις εκδόσεις (Trend, Limited, Sport και Active), με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο και εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον 1.5 EcoBlue των 100 ίππων με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ή 8άρι αυτόματο. Η τιμή του ξεκινά από τα 25.701 ευρώ και έχει παράδοση από το Νοέμβριο.

Ford Transit Connect

Το Custom έχει πέντε εκδόσεις (Base, Trend, Limited, Sport και Active) και συνδυάζεται με 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα EcoBlue με ισχύ 105, 130 ή 170 ίππων. Οι δύο ισχυρότερες μπορούν να εφοδιαστούν και με ήπια υβριδικό σύστημα, ενώ όλες τους προσφέρονται με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο και μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η παραλαβή της παραγγελίας ενός Custom θα πραγματοποιηθεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και η τιμή της εκκίνησης της γκάμας είναι 30.744 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Transit Custom

Στην κορυφή συναντάμε το Van με τις τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού και αμαξώματος, τα δύο μήκη μεταξονίου και την δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικού συστήματος κίνησης με 184 ή 265 ίππους. Στη γκάμα με τους θερμικούς κινητήρες βρίσκουμε τον 2.0 EcoBlue με 130 ή 170 ίππους που μπορούν να εφοδιαστούν και με ήπια υβριδικό σύστημα. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Η τιμή του ξεκινά από τα 37.194 ευρώ και η παράδοσή του θα πραγματοποιηθεί από Νοέμβριο.

Ford E-Transit
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η νέα γενιά του pick-up Ranger που λανσάρεται με την έκδοση Raptor των 288 ίππων και σύντομα θα εμπλουτιστεί η γκάμα του και από άλλες έκδοσεις, έχει παράδοση από τον Σεπτέμβριο.

Ford Ranger Raptor

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ