Ανάκληση της Hyundai στην Ελλάδα – Ποια μοντέλα αφορά;

Hyundai Kona 6

Η συγκεκριμένη ελληνική ανάκληση απευθύνεται σε πετρελαιοκίνητα μοντέλα για την αντικατάσταση του φίλτρου πετρελαίου.

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοινώνει ότι η κατασκευάστρια εταιρεία Hyundai Motor σε συνεργασία με τους εγχώριους διανομείς και επισκευαστές της Hyundai ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του μοντέλου Kona OS.

Hyundai Kona 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά 642 επηρεαζόμενα οχήματα με αριθμό πλαισίου παραγωγής από 07/07/2018 έως και 23/08/2021 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να εμφανίζεται δυσκολία στην εκκίνηση του κινητήρα με ενεργοποίηση ενδεικτικής λυχνίας κινητήρα στον πίνακα οργάνων. Κάτι τέτοιο θα είχε ως συνέπεια ενδεχόμενη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Hyundai Kona 2

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, σε έναν Συνεργάτη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του φίλτρου πετρελαίου με νέο βελτιωμένο φίλτρο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Hyundai ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507215 (αρμόδια κ. Μαρία Κατερτζιάδου).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ