Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Θα πας στο βουνό; Αυτές είναι οι προσβάσεις στις ειδικές

Elfyn Evans

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή διεξαγωγή του εθνικού μας αγώνα, του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 έχει ξεκινήσει. Από τις 7 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα θα αποτελεί το επίκεντρο του αγωνιστικού κόσμου.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου η δράση θα είναι στην Αθήνα, με την εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και την υπέρ-ειδική διαδρομή στην Πλατεία Νερού. Όμως από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, τα πληρώματα θα πάρουν τα βουνά.

Στο www.acropolisrally.gr έχει αναρτηθεί ό,τι χρειάζεται, ώστε η παρακολούθηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για κάθε θεατή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον τομέα «Θεατές», έχουν αναρτηθεί όλα όσα κρίνονται απαραίτητα για το σχεδιασμό, την προσέγγιση και την πρόσβαση στις ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Χάρτες υψηλής ανάλυσης με αποτύπωση και των χώρων στάθμευσης, οδηγίες για τις προσβάσεις των θεατών και αρχεία με οδηγίες πλοήγησης μέσω ψηφιακών χαρτών είναι άμεσα προσβάσιμα, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία κατά τη μετακίνηση στις περιοχές του αγώνα.

Οι προσβάσεις που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι αυτές που έχει ελέγξει η διοργάνωση του αγώνα και που δεν επηρεάζουν τη διεξαγωγή του, σε αντίθεση με πιθανούς άλλους δρόμους, οι οποίοι ενδέχεται να δημιουργούν αναστάτωση στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων της οργάνωσης ή και των ασθενοφόρων.

Η ασφάλεια του αγώνα είναι υπόθεση όλων!

Βρείτε τις προσβάσεις θεατών εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ