Ράλλυ Ακρόπολις 2023 -Νέα υπερειδική για τον εθνικό μας αγώνα, πού θα πραγματοποιηθεί

οακα υπερειδική

Το Ράλλυ Ακρόπολις του 2023 μπαίνει στην τελική ευθεία με τη διοργανώτρια αρχή να δίνει στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τον εθνικό μας αγώνα μεταξύ των οποίων και το νέο σημείο που θα φιλοξενήσει την υπερειδική διαδρομή.

Μας χωρίζουν κάτι παραπάνω από 30 ημέρες για την πραγματοποίηση του 70ου Ράλλυ Ακρόπολις και μετά από πρόσκληση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του εθνικού μας αγώνα.

Το 70ο Ράλλυ Ακρόπολις θα πραγματοποιηθεί στις 7-10 Σεπτεμβρίου και ως είθισται, ο αγώνας θα ξεκινήσει με μια λαμπερή υπερειδική διαδρομή.

Ράλλη Ακρόπολις 2023
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια διαδρομή η οποία συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων και δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες φίλους των αγώνων να παρακολουθήσουν από κοντά μια μάχη «γιγάντων» χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν δεκάδες χιλιόμετρα μακριά.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση της περσινής χρονιάς στο ΟΑΚΑ, η υπερειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις μετακομίζει στην Πλατεία Νερού, στο Δέλτα Φαλήρου, όπου ο χώρος και οι περιφερειακοί δρόμοι πρόκειται να διαμορφωθούν καταλλήλως ώστε να δημιουργηθεί μια «ασφάλτινη» πίστα μήκους 1,48 χιλιομέτρων στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας.

Ράλλη Ακρόπολις 2023

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η υπερειδική διαδρομή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η οποία και θα ολοκληρώσει την πρώτη ημέρα του αγώνα. 

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ