Το πρώτο trailer της νέας σεζόν του «Drive to Survive» (video)

F1 2022

To Netflix ξαναχτυπά, προαναγγέλλοντας την πέμπτη σεζόν του ντοκιμαντέρ «Formula 1: Drive to Survive», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 24 Φεβρουαρίου.

Η νέα σεζόν της σειράς που ανέβασε κατακόρυφα τη δημοτικότητα του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ, θα είναι διαθέσιμη στη δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα στη μέση των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, που θα διεξαχθούν στην πίστα Sakhir του Μπαχρέιν, από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τέσσερις προηγούμενες σεζόν παρουσίαζαν αθέατες πλευρές του σπορ, επιτρέποντας σε ευρύ κοινό να γνωρίσει τις προσωπικότητες και να εστιάσει σε τομείς πέραν όσων γίνονταν στην πίστα.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα είναι σε αυτή τη σεζόν και ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Max Verstappen, που απουσίαζε από την περυσινή καθώς ήταν αντίθετος με το πως τον παρουσίαζε η τελική μορφή του ντοκιμαντέρ. Το οποίο κατά γενική ομολογία δραματοποιούσε καταστάσεις και πράγματα.

Το πρώτο, σύντομο teaser video που δόθηκε στη δημοσιότητα, εστιάζει στη νέα εποχή της Formula 1, με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς και φιλοξενεί λόγια του CEO του σπορ, Stefano Domenicali.

O Ιταλός λέει μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην αλλαγή σελίδας της F1: «Οι οδηγοί θα τη λατρέψουν γιατί είναι μαχητές. Λες και βρίσκονται στο Κολοσσαίο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερα στις 24 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ