Πάτησε πίστα η νέα Ferrari F1-75 (video)

Ferrari F1-75

H Scuderia Ferrari προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη της F1-75, του μονοθεσίου με το οποίο θα μάχεται στις πίστες του 2022.

Η νέα σεζόν φέρνει νέους τεχνικούς κανονισμούς, τα αγωνιστικά έχουν αλλάξει πολύ και έως τώρα, άλλες ομάδες δεν δείχνουν παρά μόνο χρώματα και χορηγούς πάνω σε showcars κι άλλες δείχνουν δημιουργήματα σε αρχικά στάδια εξέλιξης.

Ωστόσο κι από τώρα, είναι εμφανής η διαφορά από αγωνιστικό μονοθέσιο σε αγωνιστικό μονοθέσιο. Άλλα έχουν προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις κι άλλα έχουν ενθουσιάσει. Στη δεύτερη κατηγορία είναι αυτό της Ferrari που πραγματικά έχει προκαλέσει αίσθηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ferrari άλλαξε χρώματα, έχει πιο σκούρο κόκκινο και αρκετό μαύρο, όπως το μακρινό 1990 – τότε με την 641. Όμως έχει και πολλές καινοτομίες. Εντυπωσιακό και διαφορετικό ρύγχος από τον ανταγωνισμό, sidepods με καμπύλες ακόμα και στο πάνω μέρος κ.α.

Η νέα F1-75 που ονομάστηκε έτσι επειδή φέτος συμπληρώνονται 75 έτη από τη δημιουργία της πρώτης Ferrari, πραγματοποίησε σήμερα τα πρώτα της χιλιόμετρα, κάνοντας ένα σύντομο demo στην πίστα του Fiorano, παρούσης και της διοίκησης της ομάδας.

Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και video από την F1-75 να βγαίνει στην πίστα με τον Charles Leclerc πίσω από το τιμόνι...

Οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης είναι στις 23-25 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. Θα ακολουθήσει κι άλλο τεστ, στο Μπαχρέιν, στις 10-12 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ