Ο Verstappen θέλει να δοκιμάσει αγωνιστική μοτοσυκλέτα, η Red Bull δεν τον αφήνει

Max Verstappen

Την επιθυμία του να οδηγήσει μία αγωνιστική μοτοσυκλέτα του MotoGP εξέφρασε ο Max Verstappen!

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, καβάλησε μία στατική Honda RC213V κατά τ διάρκεια της «Thanks Day» της Honda που έγινε στην πίστα του Motegi στην Ιαπωνία.

Με αφορμή αυτό, ρωτήθηκε από τον ιταλικό Τύπο αν τον ενδιαφέρει το MotoGP. O Ολλανδός απάντησε: «Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω μία τέτοια μοτοσυκλέτα. Αυτοί οι τύποι είναι τρελοί, η ταχύτητα που έχουν στις ευθείες είναι απίστευτη. Όμως η ομάδα δεν με αφήνει να το κάνω, θα μπορούσα να σπάσω το πόδι μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και είναι λογικό να θέλει να τον προστατεύσει η Red Bull Racing. Μάλιστα, ο 25χρονος επιβεβαίωσε το γιατί, όταν τον ρώτησαν αν θα ήταν πρόβλημα να κάνει βόλτα με χαμηλές ταχύτητες.

Ο Verstappen είπε: «Να πάω αργά; Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Αν το δοκίμαζα, θα ήθελα να πιέσω αλλά το πρόβλημα θα ήταν αν κάτι πήγαινε στραβά. Όμως μου αρέσει πολύ να βλέπω αγώνες στην TV και ένα στοιχείο που μου αρέσει είναι πως υπάρχουν τόσοι πολλοί κατασκευαστές που μπορούν να νικήσουν».

Ο νικητής 15 αγώνων φέτος, έχει συμβόλαιο με τη Red Bull Racing στη Formula 1 έως και το 2028. Έχει πολλάκις δηλώσει πως δεν θέλει να είναι στο σπορ μέχρι τα 40 του αλλά η επόμενη καριέρα του, δύσκολα θα αφορά δύο τροχούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Verstappen κατέκτησε φέτος τον δεύτερο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο του στην F1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ